LIDT mere om lamper

tirsdag den 8. marts 2011


Jeg har været ude og handle garn idag. Jeg besøgte Dorthe, som desværre viste sig at ligge syg! ... Så en god bedring hilsen bliver lige sendt herfra :)

Men hold K*** hvor er det svært at finde farver der matcher den blå og den grønne ledning. Jeg håbede på at kunne finde ENS garn til dem alle... men det kan jeg bare ikke!!! Jeg har acceptabelt bomuld til dem alle, undtagen den grønne. Dorthe havde acceptable farver i samme hør kvalitet, til dem alle, på nær den blå!

So what to do? Jeg er ikke vild med at lave 4 lamper, hvoraf den ene er i noget andet garn :) Gode råd modtages gerne!


8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan godt forstå, at du vil lave lamperne i det samme matriale - kunne du bruge en lidt mørkere blå til den blå ledning eller ville det se dumt ud?

Louise sagde ...

Det kan godt være at det er lyset på billederne osv. men på det tidligere billede med bomuldsgarn - synes jeg da det virker ret godt! Det er kun den grønne der ikke er fuldstændig ens - men gør det noget???? Det matcher jo

June sagde ...

Skal lamperne hænge sammen? Altså i en samlet "klase"?

For så ville jeg mikse farven på skærme og ledninger. Altså for eks. grøn ledning til blå skærm. På den måde vil man ikke bemærke farveforskellen så meget.

K.H June

Tina sagde ...

Kreaangel: Jeg vil helst have de matcher næsten 100% :)

Louise: Den første blå jeg lavede, havde jeg en rest, uden banderole. :) Og jeg kan bare ikke finde den farve igen. Og dem jeg har fundet, i blå er tæt på... Så det er mest den grønne :)

June: Det er op til kunderne. ;) Mine egne de skal og jeg har også overvejet at mixe dem. Jeg har også overvejet striber. Men vil gerne ha nogen der er helt ensfarvede. :)

Dorthe sagde ...

Hvor er det bare øv at jeg ikke var der i går - øv. Jeg vil meget gerne se ledningerne i virkeligheden - også må vi jo igennem alle mine farvekort og finde noget du kan bruge.

Britt sagde ...

Hvor har du dog købt de fantastiske ledninger henne?

Tina sagde ...

Hej Britt :) Jeg var heldig at finde nogen i Fakta ... så hvis du er heldig at din Fakta stadig ligger inde med nogen, så er det et godt køb :)

Britt sagde ...

Tak :o) var i Fakta i dag og de havde mange tilbage :o)
Hvilket jo pludselig også blev et problem, for hvor mange skal jeg købe og hvilke farver :o)

Send en kommentar