Grønt er godt for øjnene

tirsdag den 22. marts 2011


Og der må være noget om det! Der er i hvert fald flyttet en del grønne ting ind i mit hjem, de senere år :) Jeg bliver glad af den farve.... den gør noget helt særligt.

Idag røg der tre stoore lææækre mumsede fed MANU Babyalpaca ned i kurven!! Noget garn jeg har gået og sukket dybt efter længe. Det er så blødt, man ikke drømmer om det!

Jeg har en idé om at jeg vil strikke en slags cowl (rør), halstørklæde eller wrap (slå om tørklæde)....

Men jeg er frygtelig i tvivl om hvad jeg vil. Måske noget a la dette! Men i formindsket målestok, i højden. Jeg kan ikke rigtigt regne ud hvor langt mine 3 fed, ville kunne række.

Sidder du lige og tænker: JEG ved liiiige hvad der ku se rigtigt godt ud, i det garn. Så sig til :) jeg er åben for forslag, liiige indtil det sidder på strikkepindende.

Lige nu vil jeg bare nyde synet og gramse lidt på det bløde garn :)


5 kommentarer:

Lis sagde ...

Indrømmet, det er en smuk grøn farve.
Personligt er jeg vist også med på den grønne bølge, men det er mest Noa Noas grønne farve, siger min mand og mit klædeskab. så vi er da vist to der er vilde med den grønne farve.

Kh. Lis

Britta sagde ...

Hvis det er så godt for øjnene, hvorfor bruger du så stadig briller? ;-)

Det ser rigtig lækkert ud og den model du har i tankerne er også flot.

Tina sagde ...

Lis: der må være noget om at grønt bare er godt ;) Jeg kender ikke lige Noa Noa's grønne?

Britta: Ordkløver!!! ;) Modellen er super, MEN tror ikke den kommer til at ligne, når jeg stikker i Manu, fordi Manu er "tungt" og blødt.

garn og glas sagde ...

Lækker farve !! - også en af mine favoritter.

Glæder mig til at se hvad det færdige resultat ender med.

Tina sagde ...

Garn og glas: Grønt ER bare godt for øjnene ;) Glæder mig også, hvis jeg ellers kan beslutte mig. Kan være jeg har nogen flere idéer efter Middelfart messen :)

Send en kommentar