Hvem stjal mit krudt?

onsdag den 30. marts 2011


Hvem er løbet med mit krudt? Mit overskud er heeeelt i bund og jeg har været lidt i hi, de sidste dage! Nu er det jo ikke fordi at det våde vejr idag, har gjort det spor bedre.

Det eneste gode ved regn, er interessante fotos. Desværre kom jeg først ud og kigge nu her, og nu er der bare ikke ret meget lys. Derfor den høje ISO, som slører lidt på fotos!


Men har læst at dagen imorgen også byder på en vis luftfugtighed, så mon ikke der skulle gi en chance mere der? :)

Men nøj hvor jeg dog inderligt savner varme og lyyys. Jeg har så utroligt flade batterier, så det er løgn. Noget af det er helt sikkert manglende lys og sol, men nok også følelsen af at få et slag hos lægen. Flere piller, flere restriktioner, ny situation. Jaja, det er jo ikke slemt på den måde, men bare træls.

Jeg vil hellere det her:


Sol, varme, terrasse og noget kreativt i hænder, så bliver det jo ikke meget bedre, vel? :) Ud og kigge i haven og plante nogen pæne ting. Male vinduer. Tørre tøj der dufter af sommer.

Men rygtet vil vide at der skulle blive ret lunt i weekenden. DET krydser jeg så fingre for!! :)


2 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Det ser altså hyggeligt ud ;-)

Tina sagde ...

Det var det også :) Så jeg glæder mig til lørdag, hvor noget tyder på vejr til LIGE sådan noget. Jeg kigger over til jer lørdag... tror jeg skal finde noget garn til et Camomile sjal :)

Send en kommentar