Forandring

mandag den 1. februar 2010

Som nogen har lagt mærke til, har jeg lavet lidt forandringer herinde :) Jeg trængte lidt til noget nyt. Og uden at lave HELT om.

Mange har før sagt at jeg ikke må gå af med hønen, da de ellers ikke kan kende mig. Så det har jeg lovet! Men den har fået lidt mere dæmpede farver. Og det hele er blevet lidt mere lunt at se på herinde. Synes jeg da selv.

Der er også blevet skiftet lidt ud i sidebaren. Oveni det, har jeg valgt at "stå ved hvem jeg er", ved at sætte mit eget fjæs ud i sidebaren. Istedet for kun at have den tegnede version.

Nu håber jeg i stadig føler jer hjemme. Og så håber jeg at lidt nyt, giver mig nyt mod på at huske at få delt alt det jeg tænker og laver :)

(ønsker mig et redesign, med opsætningen af bredden af banner, baggrunde, sidebar osv osv... men dælme om jeg kan styre det ordentligt mere)

17 kommentarer:

Deborah sagde ...

Jeg kunne nu så godt lide (ikke at jeg ikke kan lide dig IRL) din tegnede version, men jeg synes, her fint. Og så synes jeg iøvrigt det er rart med det smalle blogge. De brede er ALT for "in your face" til min smag, så for min skyld må du gerne forblive som du er.

Pernille sagde ...

jeg synes det er flot og lækkert og nogengange skal der bare laves lidt om.
En større bredde vil give mulighed for større billeder og med dine smukke billeder, tænker jeg det ville være fantastisk :)

Lykke sagde ...

Jeg synes mægtig godt om dit nye design, hønen er god og billedet smukt :-)

Bibbi sagde ...

Synes din blog er blevet flot :o)

Bettina sagde ...

Tina, så kan du jo prøve Wordpress som også kan "hostes" af en gratis server (vi er mange, der bruger det, fordi vi kan lægge det lokalt på eget webhotel). Der er utallige skabeloner, som man kan starte ud med at bruge som skelet for sin blog, og så er det nemt at bygge ovenpå - og så fås det endda også på dansk: http://da.wordpress.com/
Jeg kan også godt li' de lidt bredere blogge, for dwer er altså ikke ret mange, der har såååå små skærmen i dag, og det kan irritere mig, hvis man skal scrolle og scrolle og scrolle for at se noget på en side, fordi den er så aflang ...

Helle Koed sagde ...

Hvor fiiiint!!! :)
Husker da jeg startede at blogge, var jeg MEGET imponeret over dit design, da jeg slet ikke kunne hitte hovede og hale i hvordan jeg fik lavet noget på min egen blog :-/
Så tak for inspiration - endnu engang! :)

Britta sagde ...

Det ser jo helt forårsagtigt ud med den lilla baggrund ;-)

Og selvfølgelig skal du stå ved hvem du er! Med alle de flotte ting du laver er det da fjollet andet.

Tina sagde ...

Deborah: Så er det godt jeg har bevaret den tegnede mig, lidt længere nede, med et kamera i hånden. :)

Pernille: Bredden er meget med i mine overvejelser. JEg tænker også at der ikke kan være mange tilbage på gamle computer skærme.

Lykke: tusind tak :):) Jeg blev bare sådan lidt mæt af den skrigblå farve der var herinde.

Bibbi: Tusind tak :) forandring fryder.

Bettina: Jeg har tænkt på WordPress. Men jeg er SÅ meget ude af trit med at kode og designe. :) Og hvis jeg ikke kan flytte ALT over, så er det no go! :)
Jeg tror jeg skal have hjælp af en erfaren en dag.

Helle: Og nu er det omvendt ;) Jeg synes dine designs er så smukke, sjove, fine, spændende :) Så selvtak ;)

Britta: Tak :) Jamen var ikke sikker på om det var smart at vise sit fjæs her, ku jo gå hen og jage alle væk ;)

Bettina sagde ...

Hej igen,

Ja, flytte "alt" over kan man jo ikke, medmindre man vil fortsætte hos Blogger - og det giver så begrænsningerne. ;o) Så måske skulle du vælge at starte helt forfra, når nu du alligevel er i gang med luftforandringer, eventuelt med et foruddefineret design, som du så kan ændre på med et snuptag - hos Wordpress kan man låne og ændre designs løbende, fordi man automatisk får lagt alle filerne de rigtige steder og så bare klikker på en knap, så kan man se bloggen med andet tøj på *s*)
Og SÅ meget kode skal man heller ikke nødvendigvis kunne. :o)

Tina sagde ...

Bettina: Jeg har leget lidt ovre hos WP... jeg kan ikke huske min adresse lige nu. Men synes det var sååå svært derovre. Men nok fordi jeg med det samme var ret sur på at jeg ikke kunne bestemme alt selv, uden et domæne.
Jeg er dybt afhængig af følelsen af at alt er med... altså poster osv.....
SÅ ejg er ikke sikker på jeg flytter før nogen kan sige mig om det kan lade sig gøre at flytte det med :)

Bettina sagde ...

Hejheeej igen. :o)

Der står her: http://en.wordpress.com/features/ et stykke nede ad siden i venstre side, at man kan flytte det hele over. De kører med to forskellige systemer, en gratis blogtjeneste og et "hosted" system til os med eget domæne (de fås i øvrigt til 12 kroner om måneden, sååå *s*).
Kan man da bestemme *alt* hos Blogger?

Tina sagde ...

Ja det er ikke dyrt eller noget.
ja umiddelbart vil jeg mene man kan bestemme alt hos blogger. DOG kan jeg ikke lave undersider. Fx er min ønskeseddel hostet på et andet domæne. Det er så det jeg kan få med eget domæne.
Og det vil jeg også gerne. Men er ikke sikker på jeg for alvor orker at sætte mig ind i at flytte, designe osv.
:) Mangler min gamle kammerat som bare VUPTI lige ku hjælpe en fra start :D

Bettina sagde ...

Tina, nu ved jeg jo ikke lige, hvordan det med den gratis Wordpress-blog, men på min kan man jo lave undersider, som du kan se i toppen af min blog, med menupunkter. :o)
Jeg lavede en gang en prøve-blog hostet hos Wordpress (man kan se årsagen i bloggen *s*): http://bettinall.wordpress.com/
og der kan du se, at det er muligt at lave flere sider.

Bettina sagde ...

Er lidt spændt på, hvad du nu uvidende har fået mig rodet ud i, for nu sidder jeg og leger med eks-/import af min ældgamle Blogspot-blog på den der Wordpress-blog og alt muligt. *fnis*

Tina sagde ...

Hihi du siger bare til når du er blevet ekspert :) :)

Bettina sagde ...

Ekspert bliver man aldrig, man kan altid lære mere. :o) Men lige nu kan jeg da det, du efterspørger - og det vil du også hurtigt kunne gennemskue. ;o)
Du sku' prøve, når du får tid, at klikke dig ind på din Wordpress-konto igen en aften, så ku' vi kigge på det via MSN. :o)

Bettina sagde ...

Du kan jo altid bare prøve at lege med eksport og import, det betyder jo ikke, at DENNE blog bliver slettet, den er der jo stadigvæk. :o)
Det er det gode ved at flytte fra ét sted til et andet, for man har begge steder sideløbende og kan så pudse og polere på det nye sted, ind til man er tilfreds og vil offentliggøre det. ;o)

Send en kommentar