Kreativ Award

tirsdag den 2. februar 2010

Jeg har nu to gange modtaget denne award :) Sidste gang fik jeg ikke gjort noget ved det, da jeg fik den af Anja. Og det har egentlig plaget min samvittighed MEGET!!!

Så da jeg igen fik den idag, af Dorthe, tog jeg tyren ved hornene og takkede og får nu gjort noget ved det :)

TAK!!!! allerførst.... jeg er så stolt når jeg modtager disse små awards. Det betyder jo at nogen læser med. Og at nogen synes om det man går og roder med. Og hvis ikke det luner, er man da et skarn.

Awarden går ud på:

A. Vise Awarden på min blog.
B: Linke til den som jeg har fået den af (gjort ovenfor)
C: Skrive 7 ting om mig selv.
D: Give Awarden videre til 7 andre.


Nu har jeg jo allerede lavet 100 om mig selv ;) Men 7 mere kan jeg vel klare. Men jeg vil ikke love at de ikke allerede kan findes under de 100. ;)

1. Jeg er udpræget B menneske. Jeg kan sove fra et larmende vækkeur, uden at høre det et eneste øjeblik. Noget der var til stor gene, for mine forældre da jeg var barn. Jeg har huske episoder som at min far kastede en våd kold vaskeklud i hovedet på mig. Og det eneste det affødte var en meget morgensur teenager ;)

2. Jeg er et frygtelig rastløst menneske. Jeg vil hele tiden prøve noget nyt. Og det er ikke tit jeg dvæler ved en nylært ting, ret længe.

3. Jeg er selvvalgt single og jeg nyder det! Jeg tror jeg er svær at leve sammen med, da jeg helst vil være både "mand" og "kvinde" i et forhold. Jeg vil gerne både sy, tegne, male og lave bil, hænge lamper op og tage på racerbane. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan savne tosomhed og den omsorg der er to mennesker imellem.

4. Jeg har prøvet at flyve et enmotors fly. Og en tosæders svævefly. Og jeg som ikke kan tåle karruseller og lignende, blev så bidt at jeg siden har drømt om at tage flycertifikat. Allerhelst til lille personfly, så jeg kan komme langt rundt. Selvom svævefly er noget helt særligt, med lydløsheden og frihedsfølelsen.

5. Jeg har en svaghed for tørklæder! Jeg tror jeg køber lige så mange tørklæder, som andre kvinder køber tasker eller sko!

6. En af mine store drømme er at se Grønland. Helt derude hvor det er, som man ser i julekalenderen på TV. Hvilket egentlig er lidt ironisk, da jeg er en frygtelig frossenpind og hader at fryse. Men jeg synes der er så ultra smukt!! (det samme gælder i øvrigt for Island og færøerne)

7. Jeg er umanerligt dårlig til at holde liv i venskaber. Der er intet ondt i det. Det er heller ikke et udtryk for ligegyldighed. Jeg er bare super, ualmindeligt, vildt dårlig til at huske ting som fødselsdage, hvilken dag det var veninden nu skulle til eksamen, at få ringet og spørge om vi skal ses osv osv osv. Jeg elsker og sætter helt uhyggeligt meget pris på venner der forstå min mangel på denne evne, og husker mig på at de er der :) For jeg elsker dem meget højt!!

Så er der lige det der punkt med at jeg skal give awarden videre til 7 bloggere.... Her er jeg altså lidt svag. For der er ca. 200 blogge jeg følger med i dagligt, via bloglines. Og at plukke 7 ud, ville virke helt utroligt tilfældigt, da jeg jo følger alle 200 fordi de er skønne :)

Så saml denne award op hvis du læser med her, for hvis du læser med, er du helt sikkert berettiget til denne smukke pris :)

3 kommentarer:

Dortheivalo sagde ...

Det var spændende læsning om dig, og jeg genkender mig selv utroligt eget i det, som du skriver om dig selv.. Vil lige fortælle dig, at kulden heroppe er en helt anden kulde end den i Danmark, da luften er ekstremt tør. Når det fryser 2 grader i Danmark er jeg ved at gå til i kulde, hvorimod jeg sagtens kan klare -20 heroppe. Husk dog alligevel varme sokker, fornuftige, skridsikre støvler (med naturgummisåler) uldundertøj, vanter og dit kamera hvis du dukker op heroppe på øen. God onsdag til dig

Lin sagde ...

Tillykke med den, den er velfortjent Tina. Og tak for at du giver den videre til os allesammen hihi. Det Dortheivalo skrev om kulden kan jeg godt foelge hende i. Hellere -20 i toer kulde end 0° paa oestkysten i Dk, saa tag du bare afsted til Groenland, men...tag mig med hehehe.

Bettina sagde ...

Ja, kan jo også genkende mig i flere af dine punkter. :o)

Send en kommentar