Alene hjemme

lørdag den 20. februar 2010

JEG er ganske mutters alene hjemme!! Samtidig er det Nannas fødselsdag idag og hun bliver "sweet sixteen"!!! TILLYKKE til min pige :)

Og hvorfor holder vi det så ikke lige idag??? Og hvorfor er jeg alene hjemme???

Jamen hun har været så super heldig at få en tur til Paris foræret, af hendes mormor og morfar :) Det er i øvrigt også min mors fødselsdag idag. Så hun var stolt, den dag for 16 år siden, hvor hun fik sit første og endnu, eneste barnebarn i fødselsdagsgave :)

Jeg har fået lidt opkald og sms dernede fra. De har haft flot vejr med solskin og varme. En varme der rent faktisk gjorde det muligt at sidde ude på en stor trappesten og drikke en kop kaffe!!! Aaaaajjjj kan næsten mærke det!!!

Misundelsen gnaver dog lidt.... på den gode måde :) jeg under dem turen SÅ meget. Nanna skulle jo også øve sig lidt i det der med fly og lufthavne, inden hun smutter en tur til USA til sommer.

Jeg tager revance senere engang ;) Byernes by.... min yndlingsby, so far.

Hvad har jeg så lavet? Jeg har været i by igår, for første gang i alt for lang tid. Så lidt god mad til aften, lidt øhh at drikke. En tur ud i byen og få en bette skiii på. Ikke spor dårligt faktisk. Men jeg kan samtidig godt sige at jeg ikke tåler det samme mere, som jeg gjorde førhen haha.

Så er det godt at man har en alenelørdag, hvor man ikke behøver lave mere end man gider! Så jeg har bare hygget mig og tøffet lidt rundt. Jeg har lavet Tunmousse, som jeg glæder mig til at smage imorgen.

Og nu skal aftenen benyttes til at hygge med magasinerne "Mad!", "BoligLIV" og et ældre fedt Ferrari blad, jeg fik af mine forældres nabo idag, da han så mig komme ud fra indkørslen. Fedt han tænkte på mig :)

Og så vil jeg vente til imorgen med at ærge mig over at jeg i to dage ikke har haft rent vand i varmtvandshanen. Glemme at vandet er brunt, tynd stråle på tykkelse med en lillefinger og under halv kraft af normalt. øvøv.....

Udlejer og smed, havde skiftet varmtvandsbeholder. Og noget tyder på at der er noget der gik i smadder.... for alt skidt og møg landede i mine vandhaner :(

2 kommentarer:

Henriette sagde ...

Kære Tina. Et stort tillykke til jer begge to. Jeg håber at hun får nogle dejlige dage dernede og at du nyder alenehjemme tilværelsen lidt.:-)

Kh Henriette

Tina sagde ...

TUsind tak Henriette :):) Jeg har nydt :) Jeg er sikker på hun har haft en god tur. Men NØJ jeg glæder mig til de kommer hjem!

Send en kommentar