Hvorfor stilheden?

søndag den 28. februar 2010

Måske nogen sidder og tænker: Hvorfor er hun så stille, ovenpå alle de udbrud om idéer?!

Det skal jeg sige jer. Jeg har brugt hele weekenden på at døje med... hold nu fast... en tandbyld!!!! Famer om ikke så snart ET problem er udryddet, så dukker den næste op.

ØV hvor jeg føler det med tænder er op ad bakke :( Og i guder hvor jeg drømmer om at vinde millionen, så jeg kan få fixet det ordentligt!!! Jeg forstår godt at en anorektiker kan blive SÅ besat af mad.

Når man ikke KAN spise normalt, så savner man det bare dobbelt så meget. Man ser og tænker og drømmer om mad. Man køber flere kogebøger end normalt. Man synes pludselig at de ting, man normalt ikke synes er toplækre, er helt uundværlige og må smage usansynligt godt!!!

Nærmest en slags besættelse. Man fatter bare ikke hvor meget noget så basalt som mad, pludselig kan fylde så uhyrligt meget.

Nogen dage er jeg klar til at forære ALT hvad jeg ejer væk... bare jeg kan få lov at sætte tænderne i et æble eller en gulerod!!!

Men nå... sådan skal det ikke være for mig lige nu. Måske en dag, hvis jeg vinder lotto gevinsten. Indtil da, skal jeg bare have fundet ud af at kunne leve med det jeg har....

Hvis jeg lyder lidt nede, skal det tages med et gran salt. For gu er jeg hamrende, inderligt træt af at alt i mit liv skal kredse om tænder. Om jeg skal i biffen, ud og spise, eller bare på besøg, kreere noget spndende.... så er det tit tænder sætter en stopper for det. Det er bare et eller andet sted ikke værdigt :(

Samtidig skal jeg lige sige at jeg ikke er sådan at slå ud i al almindelighed. Jeg skal nok poppe op til overfladen igen, det plejer jeg heldigvis :) Godt at have et Prop-gen!

4 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Det er aldrig sjovt at have ondt i munden af nogen årsag.

Håber du har en god tandlæge, ellers shop rundt til du finder en for det er vigtigt. Mine tandproblemer forsvandt da jeg skriftede tandlæge og samtidigt blev regningerne mindre...

Tina sagde ...

Jeg er lige begyndt hos een jeg tror er god. I hvert fald kan hun påpege en del ting min gamle tandlæge BURDE have haft tænkt på! :( Så lige nu ville jeg bare ønske jeg var skiftet for mange år siden.
Det med regningerne tør jeg ikke tro på... for jeg er derude nu hvor det hedder delproteser osv. Skræmmende!

Lin sagde ...

Hold ud hold ud Tina. Du er kommet saa godt igang, og overvundet det vaerste. Du er sej Tina, du skal klare den.

Tina sagde ...

Lin: Jeg skal nok klare det!!! Men på torsdag hvor jeg mister endnu en tand, begynder frygten altså at snige sig ind. For så er det tvingende nødvendigt at jeg finder penge til at få lavet en delprotese indenfor rimelig tid.

Send en kommentar