Sneflokke kommer vrimlende

søndag den 31. januar 2010

Nu har jeg i flere dage kigget meget misundeligt mod Bornholm og Sjælland... nu også Nordjylland :) Jeg vil sååååå gerne have mere sne, masser af sne, snestorm og snebomber ;)

Jeg kan slet ikke få sne nok!!!!

Jeg kan så se på ugeskemaet at det ser ud til at jeg får lidt mere sne, her tirsdag og onsdag. Det vil jeg glæde mig til. Og det selvom jeg lavede en ren falde på halen tur idag :) GODT ingen så det!!!

Jeg forstår slet ikke når folk siger: Vi vil ha forår nu!!! Jamen kære jer, kig på kalenderen, foråret er jo slet ikke endnu. Og jeg vil alt andet lige hellere se på smuk sne, end på en lortebrun vinter, der bare består af regn regn regn ;) Det her sne er da lidt mere opløftende at se på.

Det kan godt nok også siges at jeg ikke er spor bange for at køre i sne. Heller ikke selvom jeg skal langt eller noget. Så længe bil, dæk og tidsplanen er fin, så er det ikke noget problem.

Så sne, kom bare an ;)

-------------------------
Og så har jeg plukket en masse pull tabs af dåser!!! Lige så armen sagde stop! :) Jeg tror nu jeg har et sted mellem 4 til 5000 pull tabs. Så inden længe skal der kreeres en taske og lidt andet sjovt.
Dåserne er nogen der er samlet ind her i byen, for at spare sammen til Nannas tur til USA. Det giver ikke nogen flybillet, eller andet i den kaliber. Men måske til lidt ekstra souvenirs ;)

9 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Jeg har det ligesom dig, vi kan ligeså godt nyde den smukke sne, for vi kan ikke gøre som meget andet :-))

Penille sagde ...

Jeg kan kun give dig ret! Jeg synes også det er herligt med al den sne, og skuffelsen var stor den anden dag, da der var + grader og regnvejr her i Nordjylland. Men i går kom der heldigvis en ny hyggelig dyne, og jeg var da også ude og gå da der sneede aller mest :-D
Og jo, det er da en udfordring at gå med hunden når man ikke kan se det tykke lag is der ligger under sneen, men det går nu nok alligevel, så forår, bliv du bare væk en måned endnu ;o)

Louise sagde ...

Du må få alt mit LORTE - sne! Er træt af forsinkelser, job der ikke kan passes, affald der ikke kan tømmes, ben der forsvinder under én osv osv.

Tina sagde ...

Bebiane: Den er her, vi plejer at sukke efter den, den er smuk og fin :)

Penille: Jeg går altså også og sætter min lid til at tirsdag/onsdag gør noget ved sagerne her ;) For vi fik kun 2 cm igår og det er smeltet igen.

Louise: Uh Louise, hvis jeg kunne tog jeg gerne det HELE :)
Du har ret,,,, det sænker farten på hverdagen. Jeg må så være ærlig at sige at jeg kan li det. En forandring, der giver tid til at få smilet og snakket med den der genbo man normalt ikke ænser :)
Jeg kan også nemt sige det, for jeg skal ikek NÅ noget til en bestemt tid. Håber så at sneen tør, lige der hvor du bor ;) Knus!

lin sagde ...

Uh, der er blevet lavet om hos Tina. Det ser rigtigt godt ud. Du burde lave et indlaeg om hvordan man laver saadan en frise.Du er hammergod til det.
Sne er smukt, sne goer byen "ren" og pakker alle lyde ind, det er ren magi. De har ret i sangen " der er ingenting i verden saa stille som sne". Men....kan vi faa den uden sjap og islag.

Xanita sagde ...

Jeg har egentlig heller ikke SÅ meget imod sneen, men det er lidt farligt at cykle, så hvis det bare holder sig væk fra cykelstierne, så må det gerne være der ;-) Synes det var nok at vælte 3 gange i løbet af de første to uger i det nye år.

Lisette sagde ...

Åh tina
Lige mine ord :-)
Ha' en rigtig snefyldt god dag hos dig.

Bettina sagde ...

Alt andet lige elsker jeg også sne, både fordi jeg har børn, fordi det gør verden smuk, fordi det lægger en lyddæmpende dyne over landet etc. - men en venindes nygravide kollega har lige mistet sin mand pga. vejret (ulykken i Kolding i onsdags, smadret til ukendelighed), og det er altså sådanne faktorer, jeg gerne lige vil have, at folk husker, når de "bebrejder" folk, der er trætte af sneen - den gør færdslen dødsensfarlig, og man kan altså ikke altid bare sådan lige blive indenfor, som det passer en, så man kan "undgå det".

Tina sagde ...

Lin: Tak fordi du bemærkede :) Frise, som i top banneret for oven? :) Så skal man helst have kendskab til et program som fx. Photoshop.
Ja du har ret... isslag er ikek nogen sjov ting.

Xanita: Nej jeg kan også sagtens juble over sne. jeg skal ikke nå noget overhovedet :) Jeg kan vælge at tage tog istedet for bil, til de ting jeg skal.

Lisette: I lige måde!!! :):):)

Bettina: Øv den side af vinter er selvfølgelig ikke spor rar. Dødsfald burde være noget man ikke skulle opleve på den der måde.
Misforstå endelig ikke. Jeg bebrejder ikke folk at de er sne-trætte. Jeg pjatter kun. Hvis jeg vidste der lå sådan noget der bag en persons holdning til mere sne, så bakkede jeg dem op.

Men personligt har jeg kun gode oplevelser i rygsækken med sne. Og jeg skal ikke nå ret mange ting i løbet af ugen, på tid. Så jeg kan vælge at liste afsted. Eller jeg kan vælge tog. Eller blive hjemme.

Så jeg er een af dem der nyder og ikke kan få nok ;) Og det KAN jeg ikke lade være at glæde mig over.

Til alle der er trætte af sneen enten på grund af ulykker eller at man har et presset tidsskema og skal nå på job: Jeg forstår jer godt!! Så er sne kun en stressfaktor! :)

Send en kommentar