K-k-k-koldt

tirsdag den 26. januar 2010

Idag er der stadig bidende koldt derude. Her hos mig er der minus 9 grader i skrivende stund. Men tilforskel fra gåturen igår, var jeg idag mere forberedt.

De lange uldne var fundet frem. Og det samme var luffer og det tykke halstørklæde! :) Så er man altså bare mere klar på en traver.

For med højt til himlen, ved vi alle at frosten bider. Jeg misundte dog fugle og ænder lidt. De så ikke videre ud til at lade sig mærke med de kuldegrader.

Her på det sidste har jeg ikke fået gjort en disse af alt det jeg planlægger. Stressen har ikke sluppet og jeg er stadig for dårlig til at sige fra. Sagen med udlejer og fædrene ophav, sammen med diverse andre mindre problemer, tærer på overskudet. Jeg glemmer....

Jeg har heller ikke gået tur længe. Det irriterer mig, for jeg ved det gør mig godt indeni. Men idag og igår gjorde jeg så lidt ved det. Man kan også godt se at sneen er noget mere brugt nu, end tidligere!!

Men nok er nok og jeg frøs alligevel lidt. Så hjemad det gik igen, fulgt på vej af disse ænder. En skam de ligge dykkede ned i delvis skygge. Ellers havde dette foto været perfekt. :)

5 kommentarer:

Anja sagde ...

Pu-ha Tina det ser koldt ud..


Hvis du har lyst, ligger der en Award til dig på min blog.

Tina sagde ...

Anja, ja man må sige at kong vinter virkelig har gjort væsen af sig denne gang :)

Tina sagde ...

Hov... glemte lige... tak for Awarden :) UH jeg bliver egentlig så glad ´når jeg får sådan een. Dog er jeg pt ret dårlig til at få gjort noget ved dem ;)
Jeg skal forsøge at få sat mig ned og kigget rigtigt på det :)

Beate sagde ...

sikke nogle flotte billeder og her er rigtig fint og "ny indrettet "

Tina sagde ...

Beate: Tak skal du have :):)

Send en kommentar