Sårn' er det bare!

onsdag den 31. januar 2007

Ja sådan er det bare at have en mor der går hjemme som førtidspensionist, og som har for meget tid på hænderne!!! ;)

Sådan tror jeg i hvert tilfælde at teenagedatteren har det nogen gange! Hun ser ikke helt fidusen i strik der ikke står BIK BOK, H&M eller ligenede i :) (Uh hvor jeg håber det er en fase).
Mon også i andre har det sådan med jeres teenagebørn og strik?

Tilstået... jeg har kuller idag!!! Jeg burde sidde og strikke min taske....
Jeg har også strikket de første 10 cm for oven på tasken, men er VILDT meget i tvivl om hvorvidt jeg har strikket den stor nok, nu når den skal valkes!!! Jeg gider altså ikke ende ud med et etui der kun kan bruges som tændstikæske!!! :)
Men som alle andre der engang har måttet kaste sig ud i taske-strikke-valke-kunsten,.... så må jeg vel også bare tage springet og se om mit "kork-gen" kan holde mig oppe ;)

Det er cykelslange-tasken jeg er igang med, som jeg har set på Anne's blog. Dog med en anden facon taske. Så alt skal jeg gætte mig til/regne ud. Da jeg heller ikke bruger samme garn, som beskrevet i opskriften jeg har fundet!!!! SIKKE en mundfuld for en begynder ...

Men undres godt nok over det med slangen. For hvis nu jeg vil have slangestykkerne til at være TRE masker høje... hvodden får jeg dem så strikket ind i ???

Jeg er pokkers god til at få øje på en masse forhindringer... desværre også tit dem der ikke er der *Griner*

1 kommentar:

Anonym sagde ...

men så söt katten är, mössan är oxå fin

Tilføj en kommentar