NETTO garn

søndag den 7. januar 2007

Jaja jeg MÅTTE bare i NETTO idag, for at se hvad det var for noget garn, de reklamerede med! Jeg går sjældent forbi et billigt garn-tilbud.
Det viste sig faktisk at være ret lækkert blødt og liiige mig! (jeg er jo lidt sart med uld og stikke prikke). Men det her er lækkert bomuld/akryl.

Jeg endte med at rende af med 10 nøgler hvidt, 5 nøgler rosa og 5 nøgler mørk lilla. Jeg aaaner ikke hvad jeg skal bruge det til, men måtte bare have det ;)

Desværre er det lidt svært at gengive farverne rigtig godt, når man knipser hvidt og mørkt på samme foto :) Men håber man kan få en idé om hvad det er jeg har købt.

Husk du kan klikke på billedet for at se det stort.

Edit: ja jeg fortrød jo at jeg ikke købte mere hvidt, i tilfælde af en dejligt trøje (som jeg jo alligevel ikke kan hitte ud af at strikke)... så der blev hentet mere hvidt i Vejen, da vi alligevel skulle derud. Og sørmer om ikke Vejen Netto havde en ny lækker farve også!! ;);)

7 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Tillykke med det netto-rov. Du er vist, som stort set alle andre webstrikkere, ved at opbygge garnlager... *G*

Tina sagde ...

Haha det kan du tro Jane :) Jeg fortrød jeg ikke købte mere af det hvide... så har hentet mere*G* Det var i Netto Vejen, og der havde de sørmer også noget flot olivengrøn!! ;)

Anonym sagde ...

härligt garn, det blir säkert något fint av det

Tina sagde ...

Hej Marianne :) Det håber jeg... jeg ved bare ikke hvad endnu :) Helst ville jeg gerne have en trøje af det hvide... men jeg tør ikke rigtigt begive mig ud i sådanne projekter endnu!

strikke_jane sagde ...

Èn gang skal jo være 1. gang - spring du bare ud i trøje-strik, der er helt sikkert hjælp at hente :-)

Tina sagde ...

Hej Jane... ja der er heldigvis hjælp at hente :) og lige pludselig så springer jeg ud i det. Det der er værst er bare hvis jeg får lavet kludder så garnet er til at kassere... jeg har desværre ikke råd til at fejle FOR meget :)

viola sagde ...

hej har også købt garn i netto uld/akryl i sort, mem har fundet ud af at jeg kommer til at mangle ca to nøgler for at kan gøre trøjen til min søn færdig, er der nogle der har noget i ikke skal bruge vil jeg gerne købe det.

Tilføj en kommentar