Søanemone

tirsdag den 23. januar 2007

Det er hvad jeg synes disse "fingre" minder mig mest om :)

Tak Anne for en god idé og opskrift!!

Jeg skulle til Horsens idag, til en afsluttende møde ang. mit nye liv som førtidspensionist. Og da jeg idag vågnede op til 5 cm nyfalden sne, tænkte jeg: "strikketøjet må med, du aaaaner ikke om du sidder i en grøft om 3 timer!"

Det gjorde jeg dog ikke.... men kom aaalt for tidligt til Horsens *G* Deroppe havde de jo intet sne!!!!!
Så istedet sad jeg på en rasteplads, 2 km fra hvor jeg skulle være... og strikkede !!!! Farve gengivelsen er desværre ikke heeelt rigtigt. Men det kommer til at passe rigtigt godt med et par cowboybukser og andre blå ting :)
Så fik jeg alligevel brugt de 3 små nøgler til godt 150,- jeg fik købt for ikke så længe siden!!

6 kommentarer:

Hannestrik sagde ...

Hvor er den trøje bare flot, jeg kan sandelig godt forstå at du gerne vil strikke den. Jeg har da også siddet lidt og savlet over den, for den er så pæn og også enkel i det.
Hilsen Hanne H

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Det ser rigtig lækkert ud, og det er jo altid godt, liiige at få strikke lidt af lageret ;)
Kh Karen S

Tina sagde ...

Hannestrik,
Den ER nemlig rigtig lækker :) Men jeg tror nu stadig mit første trøjeprojekt skal være i den lidt lettere ende :)

Karen,
Ja jeg får jo sommetider købt noget garn som jeg ikke kan leve uden... men som jeg så ikke altid ved hvad jeg skal lave ud af *G* Så er det godt pludselig at finde noget hvor man synes garnet bare passer ind i .;)

Anonym sagde ...

Faldt lige over din blog gennem webstrik og synes at trøjen var super flot. Kan du fortælle mig hvilke nr. af Hjemmet opskriften var i?

På forhånd tak - vil nemlig meget gerne forsøge mig med den:-)

anne.volhoej

Tina sagde ...

Hej Anne :)
Trøjen var i Hjemmet no.39!
Jeg kan godt forstå du vil strikke den og havde jeg mere styr på strikkeriet, så tror jeg at jeg ville lave een i hver af de farver jeg er glad for ;);)

Linda sagde ...

Hej Tina
du har efterladt en comment på min gamle blog om uploading af billeder. I meget lange perioder kunne det ikke lade sig gøre, andre har også haft de problemer, atter andre ikke. Mette erleperle mistede faktisk sin blog, og pludselig en dag dukkede den op igen, uden at hun dog kan logge ind. Til sidst valgte jeg at betale mig fra problemerne. Det kan jo være at den nye bloggerversion ikke har de problemer,
kh Linda

Tilføj en kommentar