Et fremtidsprojekt

søndag den 21. januar 2007

Hmm det frustrerer mig, at høre folk sige, at jeg selvfølgelig kan strikke en trøje selv..... især, når jeg har fundet en smuk trøje, som jeg vildt gerne vil have...
Og helst i en pæn og seværdig tilstand og ikke fyldt med begynderfejl, og ikke først om 1½ år når jeg har kæmpet mig igennem den osv. :)

Det må der også være andre der kan nikke genkendende til :)

Jeg har set denne smukke trøje i et Hjemmet blad og blev bare forelsket pr. omgående!! Den ser sød ud til en lille og lidt tynd pige som mig tror jeg.

Nu har jeg siddet og læst og læst og læst, på den opskrift og der er alt for mange ting, jeg slet ikke kan forestille mig, hvordan jeg skal gøre. Jeg sidder også og drømme om at jeg kunne strikke den uden at valke den... men det kræver jo en omskrivning af opskriften.

(husk at billedet kan klikket stort)

13 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg tror bare du skal springe ud i det. Sidste forår strikkede jeg den første trøje til mig selv. Jeg indrømmer den er ikke det kønneste jeg har lavet, men jeg synes allerede nu at jeg har forbedret mig ret meget. Der er ikke andet at gøre end at prøve og det du har lavet indtil nu er da rigtig flot, så tro på du kan og ellers er der jo webstrikkerne.
Spring ud i det Tina!
Kh Jane

Laila-H sagde ...

Hej
hvis du kunne finde noget tyndere garn, end opskriften foreskriver, kunne du nok undgå at valke den, men den er nu meget flot på billedet. Det er vel bare at gå i gang og du er altid sikker på at kunne få hjælp

Tina sagde ...

Nielsen,
Hmm det siger du jo ;) og en dag gør jeg det også. Men kender du det ikke, det med at man bare gerne vil have visse ting perfekte og helst have dem inden der er gået 1½ år? *G*

Laila,
Ja den er superflot som valket! Og egentlig vil jeg også helst have den valket... men det tilføjer endnu et usikkert element for en nybegynder ;);)
Ja jeg ved jeg kan få hjælp til hver en tid på webstrik... og det er dejligt at vide!

Unknown sagde ...

Hej igen
Jo jeg kender det endda rigtig godt, men er sikker på at når først du kommer i gang så blir du ved til den er færdig. Og det med at valke tror jeg ikke er så slemt. Du kan jo altid starte ved en lav temperatur og hvis du ikke er tilfreds så gi den lidt mere.
Kh Jane

IF Stjernen sagde ...

Hej Tina,

Selvfølgelig kan du strikke en trøje ;-)

Og at den skal valkes er da bare et plus - det skjuler småfejl! Men jeg forstår dig udemærket og indtil jeg meldte mig ind i webstrik turde jeg heller ikke gå igang med noget så avanceret, men nu tør jeg (næsten) alt. Det hjælper at have så stor en backup-gruppe!

Du kan jo altid prøve at købe et enkelt nøgle garn og så afprøve nogle af de ting der skræmmer dig i opskriften - og så valke det hele og så hvad du får ud af det. Så har du da ikke brugt en formue på noget der er helt mislykket.

Knus Britta

Tina sagde ...

Nielsen,
Du har ret... man kan vel valke forsigtigt derudaf :)

Britta,
Ja jeg har sagt det mange gange at jeg ikke tør og jeg føler mig snart som en klynker!
Jeg tror bare det uoverskuelige ligger i at jeg kun har lært ting via en bog eller en telefonisk forklaring... så jeg tror jeg laver mange fejl :) derfor ender jeg næsten altid op med at lave lette ting der næsten ikke kan gå galt.
Samtidig er det kedeligt i længden...

Så som lovet på webstrik... ikke mere klynk.. ikke flere spsm om alt muligt forskelligt..

Nu må jeg bare vente med at kalde på hjælp til mine fødder HAR forladt 5 meter vippen! :)

IF Stjernen sagde ...

Hej igen,

Du kunne jo også tage til strik in - der er "live" hjælp! Hvis du gider køre hele vejen til Odense skal jeg gerne hjælpe. Ikke fordi jeg er superstrikker, men jeg kan da prøve ;-)

Kærlig hilsen Britta

Tina sagde ...

Hej Britta,
Jeg har været til een strik-in indtil nu... og det bliver bestemt ikke den sidste :)
Jeg vil bestemt gerne køre til odense Britta, jeg har bare ikke bilen hjemme så tit :)
Superstrikker eller ej... to gange øjne ser ofte bedre end et sæt... og deter nu hyggeligt at strikke flere sammen.

hanneb sagde ...

Hej Tina
Nu bliver jeg jo stolt. Hvis du kigger på navnet af vinderen vil du vide hvorfor.
Men lige en advarsel.
I opskriften i bladet er der fejl, som er blevet rettet, til det kommer i Navias eget katalog, som forhåbentlig snart udkommer. Jeg vil dog lige sige, at modellen er min, men jeg har ikke lavet den fulde opskrift,der blev vist i bladet. Vi skulle strikke vores eget design og oplæget, og så skulle en anden designer lave opskriften. Så hvis du skulle gå igang, er du altid velkommen til at ringe til mig eller sende mig en mail, så skal jeg hjælpe dig. Den er bestemt bedst som valket.
Hilsen Hanne_mejl fra webstrik som faktisk har trøjen på i dag, og den er dejlig varm
P.S. hvordan gik din tur til Horsens?

hanneb sagde ...

Hej Tina
Ha Ha. Jeg skrev at jeg havde trøjen på i dag, det har jeg også. Men originalen i str. S har jeg da også. Så hvis...........skal du få den for garnprisen.
Hilsen Hanne som ikke bruger begge to, da jeg kun kan være i den ene...

Tina sagde ...

Hej Hanne :) Aii jeg synes navnet i bladet virkede bekendt... men tænkte slet ikke så langt som til at det var dig ;) Jeg har tit kigget din blog!

Nivia? Det må jeg købe til den tid... for vil da gerne have rettelsen liggende til jeg tør gå igang :)
Jeg faldt pladask for trøjen da det er een af de få gange jeg ser noget, som jeg synes kunne se pænt ud på en tynd pige som mig!! :):)
STORT tillykke med premien!!!!
(Min SKAL osse valkes... jeg kan se den giver den det specielle look)

Det gik fint til Horsens... der var jo slet ingen sne deroppe ;) OG alt er afsluttet nu og jeg er blevet pensionist ;)

Tina sagde ...

*Bider helt hysterisk i bordkanten* Mener du det Hanne? Skriv til mig på momsen (@) stofanet.dk.

Tina sagde ...

altså adressen momsen(@)stofanet.dk ... uden paranteserne :);)

Tilføj en kommentar