Sokke-Mania

lørdag den 13. januar 2007

Her bliver produceret sokker i lange baner! :) Grønne, rosa, lilla og hvide! (aaj jeg glemte at rette blomsten lidt ud på den ene sko*G*)

De er hyggelige at sidde og lave, indimellem det lidt sværere. Tiden flyver og de er dejligt nemme at dekorere forskelligt.

Jeg har lavet nogen, helt uden nogen former for dekorationer, som de grønne i sidste post. Men jeg tænkte at de måtte kunne individualiseres lidt mere. Så nu har jeg dem både med blomster, glitter, hæklede kanter og snøre ;)

Ellers får jeg ikke strikket det helt store, de her dage... Jeg går og sværmer om at starte på min første sweater!!! *bævre*

Jeg har jo også et par stykker i baghånden, som har tilbudt at være redningsplanke, når der går fisk i garnet ;)
Men jeg føler mig lidt som lille Lise, der står ude på kanten af vippen, i svømmehallen, og ikke helt ved om hun nu også tør at springe :):)

(Husk at billedet kan klikkes stort)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Tina

Jeg har heller ikke strikket min første sweater endnu og jeg kan fuldt ud forstå hvordan du har det. Der er så mange flotte sweaters rundt omkring på nettet, men det er skræmmende at skulle gå igang med sådan et stort projekt!
Men på et eller andet tidspunkt for ønsket om en hjemmestrikket sweater vel en til at tage springet ;-)
Rigtig flotte strømpe du har fået lavet.

Happy knitting :-)

Tina sagde ...

Hej Bubbi Doo! :)
Ja jeg skal nok lære det og turde det en dag... slet ikke nogen tvivl om det :) Og nu ved jeg at jeg har hjælp i baghånden... så nærmer det sig også at jeg er helt klar til at tage springet ;) Det er ikke altid nemt at lære tingene efter en biblioteksbog Haha!
Og tak for rosen!!

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Kom så Tina, selvfølgelig kan du klare det!!! Men du har ret, man går lige og prøver nogle dybe indåndinger inden man tager springet. Jeg er dog sikker på, at det nok skal gå godt!

Held og lykke (og rigtig flotte sutsko)
Kh Karen S

Tina sagde ...

Hej Karen :) Tak skal du have!
Jeg skal nok tage springet... jeg tror mere og mere på at jeg kan... For jeg kan jo ret, vrang, fald ned masker osv... og sat sammen... så kan man vel også en trøje!!! ;)

Tilføj en kommentar