Faver på vinteren

tirsdag den 30. januar 2007

Så fik jeg strikket et "Søanemone-tørklæde" mere :) denne gang i 5 farver, skiftende fra grøn, over hvid, brun, petrol til lyserød!

Jeg ændrede også lidt i Anne's fortolkning af opskriften. Jeg lavede "armene" lidt længere og det midterste stykke mellem armene, kortere, så det ligesom bedre kunne sno sig :) Jeg ved ikke hvor meget effekt det giver, men nu prøvede jeg! :)

Jeg har totalt farveflip for tiden. Måske fordi jeg normalt bruger farver som brun, sort, grå og hvid... og vinteren bare ligner en trist efterårsdag... HVER dag ;) Jamen så skal der da tilsættes lidt farve, for at hverdagen går lidt lettere!!

Og jeg er ret sikker på der kommer flere af disse tørklæder herhjemme, da det altså ER hyggeligt at strikke dem og fordi jeg har lidt mere kulørt mohair!

Der ud over skulle jeg også gerne igang med en taske... men jeg har stadig ikke fundet det helt rigtige garn!! Jeg skal have fundet noget flot brunt uld.. tror jeg :)

1 kommentar:

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Uha, hvor er det halstørklæde rigtig fint. Jeg elsker også at have rigtig mange farver omkring mig om vinteren... gråt i gråt trænger til at blive piftet lidt op!

Kh Karen S

Tilføj en kommentar