Weeeee maaaajet sne!!!

søndag den 2. december 2012


Nå, men nisserne har ikke taget huerne med hjem endnu.... Noget siger mig at de også får lidt kolde ører, hvis de tager dem i brug nu ;)


Men nøøøøj hvor har vi fået sne i nat... og jeg er glaaad :) 13-14 cm sne, ligger der på vores stakit og havebord... hvor sneen har fået lov at dale ned uforstyrret. Niiice.


SE lige hvor tykke mine tørresnore er blevet.... store vamsede og fine. Det ligner næsten flystriber på himlen ;)

Det kaldte SÅ meget på en gåtur... så Nanna og jeg hoppede i tøjet og smuttede i skoven :)


Hvor ER der bare smukt derude... sneen ligger tungt på grenene, der mange steder er tynget helt ned i knæhøjde. Lydene er dæmpet og det føles som at gå i en verden af vat. Sneen knirker under støvlerne og dagen er bare perfekt :)


Jeg ved godt at nogen af motiverne er set før her på bloggen - men hvert år bliver jeg lige forundret over skønheden, når det hele er indhyllet i sne :)


Hvis jeg boede LIGE her, ville jeg sidde og kigge ud af vinduet, med en varm kop kakao, hver eneste dag! Lyset var fantastisk på vores tur og ihhhhh altså....


Og hvis man lægger nakken tilbage, føles det som et underligt pudderdækket univers, når man kigger op gennem skovens grene. Hvis jeg havde noget mere kulderesistent tøj, var jeg blevet ude i maaange timer ;)


Svanerne derimod, er anderledes klædt på... så de sejlede majestætisk rundt og holdt deres ejerskab af søen i hævd, med en dyb hvæsen :) Men på behørigt afstand, synes jeg de er så smukke og de passer så smukt ind i det hvide landskab, som om de var skabt til at ligge der og se smukke ud ;)


Garmin er også klædt godt på ;) Jeg var lidt spændt på hvordan hun ville tage sneen idag. Hun er både sådan lidt tøseagtig og hopper som en hare, fra vores ene fodspor til det næste... for at få mindst mulig sne på sig. Mens poterne rystet fri for sne, for hvert skridt.... bare for næste øjeblik at fræse igennem sneen og fange imaginære små ting, dybt i sneen ;)

Hun er så morsom at følge.... Hun kan bruge timer i haven og området lige tæt ved. Men modsat Oskar, går Garmin ikke ret langt væk. Til enhver tid kan man lige kalde, og så kommer hun straks fræsende fra en hæk et sted ;)

Puuh men nu sidder vi alle og får varmen igen, med varm the og tvhygge :) GOD første søndag i advent til jer alle derude --- SIKKE en smuk hvid een vi fik!


6 kommentarer:

Mie sagde ...

Jeg ælsker bare at kigge på dine billeder :-) Du laver de flotteste fotos. Det er ren fryd for øje og sjæl. Glædelig første søndag i advent
Knus

Fru Larsen sagde ...

Skønne billeder, lyset er helt fantastisk, og hvem kan blive træt af smukke billeder?

monaelisabeth sagde ...

Så smukke vinterfotos!
Tænk der kan være så store forskelle i vores lille land.
Her er der kommet lidt drys - men ikke som hos jer
Hilsen Mona

Tina sagde ...

Mie: Taaaak :) Nu rødmer jeg helt. Glædelig 1. søndag i advent til jer også, selvom der ikke er meget tilbage af den ;)

Fru Larsen: Tak skal du have :) Nej det er rigtigt... og så kan man sidde i varmen og se på sneen ;)

Monaelisabeth: Tak skal du have :) ja det er sjovt det er så skævt fordelt!

karin voigts syslerier sagde ...

Sikke dejlige billeder du har taget. Hvor er Danmark dog smuk sådan en decemberdag.

Tina sagde ...

Ja det er næsten til at falde i svime over Karin :) Jeg elsker det !

Send en kommentar