SÅ er der jul !

lørdag den 8. december 2012


Når min mor, AKA Gertrud Sand, har pyntet til jul.... ja SÅ er der rigtigt jul ;) I hvert fald ifølge mig.... så kan jeg mærke julestemningen kommer ind over mig.

Den anden dag, da jeg knipsede de to skønne drenge, kiggede den ene rundt i min stue og sagde: "Du har godt nok mange nisser!" Naaarjjjj sagde jeg - SÅ skulle du se hos min mor ;)

Det kan han så se herinde nu, hvis hans mor viser ham det ;) Her nedenfor bare en lillebitte bid af hendes køkken... og jeg lover - resten af huset ser ligesådan ud ;) OGSÅ på toilettet!!


Og hvad jeg er mest imponeret af.... er at hver nisse sidder SAMME sted hvert år ;) Hos mig er det super tilfældigt hvor der lander en nisse ;)

Hvordan pynter du?? Er du en søster til Gertrud Sand? Eller er du mere Nåsår agtig? Ligesom en sød chilikvinde, der har en nisse i en guillotine?

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Har været total Gertrud Sand-agtig, men i det nye hus, er der ikke så meget plads til dekorationer og pynt...hmmm der havde jeg alligevel ikke rigtig tænkt mig om. Har nemlig to skabe (høj-skabe) med julepynt og en kasse eller to på loftet ;D.

Tina sagde ...

Eeehmmm Lene? Har du ikke PLADS til pynt? ;) I har da et mega hus! Men to høje skabe... det lyder lidt som min mors beholdning af julepynt ;)

Send en kommentar