Sjov dag

torsdag den 6. december 2012


Jeg har haft en yderst underholdende photoshoot idag, med to små brødre ;) Krudt i måsen og linselus var de. Det er feeedt at knipse sådan nogen unger, når de får lov at være på slap line. Lave ansigter, synge imens, lave lyde, vitser og bare lave fis.... SÅ er det sjovt ;)

Det er første gang jeg knipser et par unger der rent faktisk var SÅ friske og på, uden mindste generthed. Så er der ski noget ved det! Og så har deres forældre en bunke billeder at vælge imellem, lige fra de seriøse, til de sjove.


Og jeg har fået lov at vise de skønne knægte frem. Jeg ville gerne vise jer, at børneportrætter IKKE altid skal være for pæææne, blankpolerede og med sideskilning. Personligt, synes jeg de skal vise hvem ungerne rent faktisk ER i det daglige ;)

Den største prøvelse ved shootet idag, er faktisk min mangel på plads. Med et bart gulvareal på max. 2 x 3 meter - 2-3 arbejdslamper - næsten ingen naturlig lys.... det GØR det bare ikke let ;) Behøver jeg sige at et af mine største ønsker er PLADS at fotografere på? Nogen lyse, store lokaler :)

Tilgengæld var der masser af lys udenfor idag, og tæææske koldt ;) Og så var det at jeg spottede dagens snefnug. Dem jeg viste igår, lignede jo præcis den måde vi tegner fnug på, allerede som børn. Men idag, der kom jeg helt i julestemning.... se dem lige... de ligner små juletræer ;)


Men det var også bidende koldt derude. Men Garmin var ligeglad - hun har været udenfor heeeele dagen. Det meste af den, har hun tilbragt med at sidde på stakittet og betragte solsortene, der kom og spiste på fuglefoderbrædtet.

Men også en patrulje på taget blev det til... hun er ski ikke bange af sig. Er kattepoter mon skridsikre? ;) Jo jo vel kan hun omdanne dem til pigsko, men alligevel !


Og for lige at runde dagen godt af, var jeg til strikkecafé ude på Cafe Diem i Vejen. Mega hyggeligt og tiltrængt med lidt kvindesludder og en gang strik! :)3 kommentarer:

Lene sagde ...

årh det lyder som en rigtig dejlig dag

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Skønne, naturlige drenge, sådan som alle børn bør have lov til at være.
Men mit favoritbillede i dag er det af Garmin på taget med løftet pote :)

Tina sagde ...

Lene; DET var det :) :)

Karen; De er søde og fyldt med krudt! :) Hehe Garmin hyggede sig, den modige missekat!

Send en kommentar