Sofahygge

mandag den 10. december 2012


Igår, da jeg tog afsted til markedet, så der stadig sådan ud :) Solen stod lavt og gemte sig bag et lag skyer, hvorfra den sendte gulorange kaskader af lys ud. Temperaturen var tæt på frysepunktet og overalt lød en dryppen.

Om natten havde det sneet og jeg kørte der med en slet skjult følelse af at have ventet på en mindre snestorm ;) I stedet, fik vi ca. 10 cm ny sne.... efterfulgt af regn og lidt for høje temperaturer.


Men okay, fornuften vandt lidt over min let barnlige facination af sne..... skulle folk kunne komme ud til markedet, var det måske alligevel godt nok, at vi ikke fik en hel snestorm lige her :) Vejen her var spændende nok at køre på i sig selv. Ikke et ord om at mine dæk ikke er gearet til sneen, vel?


Markedet var godt... søde mennesker kiggede forbi og vi fik mange gode snakke, smil og hilsner med på vejen :) Og nåede du ikke at besøge julemarkedet på den smukke Rolles Mølle.... så kan du nå det igen næste weekend. Både lørdag og søndag fra kl. 10 til 16 !! Adressen er Rolles Møllevej 50, 6640 Lunderskov.... kom og kig! Der vil være kaffe på kanden og æbleskiver i ovnen til jer :)


Idag er dog mere afslappet :) Mit trætte korpus trænger til at slappe lidt af. Og jeg skulle jo egentlig også gerne være lidt klar til min fødselsdag. Eller dvs. jeg har fødselsdag den 12. december.... men det er jo en travl måned med julefrokoster osv.... så jeg holder ikke noget på dagen. Så jeg forventer det bliver en vildt stille dag - måske med benene oppe og noget på tv.

Men senere på ugen, skal jeg da have lavet en kop kaffe og en bolle ;)


Faktisk er min fødselsdag kommet ret meget bag på mig.... eller dvs, fødselsdagen er jo ikke... men at der kun er to dage til! Jeg har haft hovedet begravet i alt muligt andet.

Men nå, tiden går sin gang, om vi vil det eller ej ;) Så jeg kan lige så godt tage tingene som de kommer. Så idag, vil jeg bare lade naturen dryppe og danne sine smukke smukke istapper, der hænger og glimter, når solen periodevis stikker sin næse frem mellem skyerne.


Alt imens jeg sidder her og skriver på bloggen og varmer fødderne under tæppet, her i sofaen :) Det er lige hvad jeg trænger til idag.

2 kommentarer:

wannabe husmor sagde ...

Elsker dine skønne billeder og kender følelsen af at blive lidt skuffet når en ventet snestorm ikke kommer alligevel

Dæk sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

Send en kommentar