Søndagstur

søndag den 25. juli 2010

Kan du se hjertet?
Idag har været sådan en rææættig søndag. Dovent og ikke lavet for fem flade øre fornuftigt arbejde :) Der er blevet daset, set tv, surfet lidt på world wide web og gået to små ture.

Gåturene gør så også en hel del for mig :) Både fysisk og psykisk. Det fysiske er jo klart nok og siger sig selv. Men det psykiske... der er mange aspekter i det. Når man går hjemme og ikke har et socialt arbejdsliv, så er disse gåture, for mig i hvert fald, alfa og omega for at komme UD!
For at møde andre og få lidt luft :) Det kan være forskellen på en god og en dårlig dag.

Dog kommer aspektet foto, også ind over her, for hvis jeg kommer hjem med bare ET godt foto, så er jeg glad, alene på den konto.

lille bevinget væsen
Lægger du mærke til de små ting når du går? Altså de helt små, som fx denne lille flyvende fætter? Eller denne lille tigerstribede larve?

tiger-larve
Nogen gange ser jeg ikke ret meget.... turen skal bare gåes og jeg får ikke et eneste foto med hjem og turen føles bare som noget kedeligt noget.

Men idag så jeg en masse små dyr. En masse smukke blomster, både dem i knop og dem der står i fuldt flor. Jeg lagde mærke til spindelvæv med små røde edderkopper. (gyys) Og jeg så ænder, fugle, biller, sommerfugle og meget andet.

Det er så forskelligt hvor meget jeg lægger mærke til. Men ingen tvivl om at den dag hvor jeg ser de små ting, er en god dag :)

Frøstand
Så idag har været en god dag og en har indeholdt en god gåtur :) Selvom benene var godt brugte efter Vorbasse marked igår.

blomster
Men jeg ved med mig selv, at den der med at flade ud på sofaen HELE dage, ikke altid gør noget godt. Minimum en lille kort gåtur, plejer at gøre godt.. om ikke andet for hovedet ;)

Træt lille mus
Og hvis jeg ikke havde været ude at gå idag, havde jeg ikke hilst på denne lille mus. Hvad det er for een, ved jeg ikke og jeg ved heller ikke om den var syg eller bare træt.

Men i hvert fald aede jeg den lidt på ryggen og løftede den ind i en have, mens jeg fortalte den at den skulle passe på sig selv. Sød så den ud..... Selvom jeg kender mange der ville tænke at NU er jeg skyld i at den måske kravler ind i et hus.... (undskyld) ;)


4 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Jeg er mindst lige så skør som dig. Kan finde på at tage en næsten druknet regnorm op af en vandpyt og lgge den ind i græsset. Det med gåturen kan jeg fint forholde mig til. Også gode og dårlige dage.

Tina sagde ...

Hahaha hvor er det godt at læse, at det ikke kun er mig der kan finde på det!! :D

Siffe sagde ...

Du har blik for det fantastiske Tina ;-)
Jeg blir som barn igen når jeg er med på dine fototure.
Tak for det!
Kh Siffe

Tina sagde ...

Selvtak Siffe :):) Dejligt og forunderligt at følge hinanden på skrift. Man lærer så mange spændende ting om sig selv og hinanden :)

Send en kommentar