En kort en lang

tirsdag den 6. juli 2010

grønt hav
Jeg har været ude på både en kort og en lang tur idag :) Dvs. jeg har både været til fods, på cykel og i bil. Det er stort for mig!

Dagen startede med en smut til Fredericia Sygehus, hvor Nanna skulle have taget en mantoux test, for at se om hun nogensinde har haft Tuberkulose. En test man skal have for at kunne opholde sig i længere tid i USA. Det er en test, hvor man sprøjter noget væske ind under huden på overarmen, så der dannes en blære. Og alt efter om den vokser eller ej, kan man se om man har haft Tuberkulose. :)

krusninger
Det tog ikke lang tid, så vi var hjemme igen allerede lidt i 9, så vidt jeg husker. Og så tænkte jeg at nu jeg havde bilen og jeg var godt igang og tidligt oppe, så kunne jeg lige så godt få handlet det ugentlige indkøb.
Så da jeg var hjemme igen med det ugentlige indkøb, var klokken kun 10:15 !!!!! Lidt sjovt, når jeg normalt først er ved at få min morgenmad ved den tid ;)

Ja det må så fortælle det om mig, som i har lyst at drage ud af det ;) Mit døgn vender måske bare lidt anderledes!

Men da jeg havde fået pakket varer ud var det ikke slut. For jeg havde lovet at køre ind til UniScrap med alle de dåser, der stod i mine forældres garage. Det ville sige jeg skulle jages til Kolding med en trailer med et læs der var højere end bilen! Jamen okay såda.... Så fik jeg også prøvet at se hvordan det foregår sådan et sted. Og jeg kørte hjem igen med en seddel der sagde, at jeg havde afleveret 65 kg dåser! Så tror da pokker jeg havde ondt i armene den anden dag, da jeg plukkede alle de pull tabs af!!

sommerfugl
Vel hjemme igen, begyndte trætheden og ømheden i kroppen at komme snigende. Og så sker der som regel een af to ting: 

A: jeg får ondt og bliver træt af det hele og går i seng med en varmedunk og nogen "painkillers".
B: jeg bliver tishamrende stædig og sur over at jeg skal bøvle med det møg og så gør jeg noget dumt.

Idag blev det plan B, der blev udført. Jeg startede med at tage en "lille" gåtur op om kirken og ud af en lille landevej og tilbage i byen. En lille tur der er ualmindelig smuk, jovist, men også godt 5 km lang. Hvilket er langt for mine led, selv på en god dag. Og så spøger du måske dig selv: "Hvorfor f***** tager hun så den tur på en dag som idag?!" ............ ser du, det spørger jeg også mig selv om!

korn og blå himmel
Men uanset hvad, så fik jeg da en masse fotos af naturen og kirken. Kirken blev knipset både udvendig og indvendig. Nanna's værtsfamilie i USA skulle nemlig lige se hvordan en dansk kirke så ud. Og ikke mindst de fine små haver vores afdøde får tildelt. Hvad enten man får en urneplads eller en egentlig gravplads. Sjovt som den del af livet er så forskellige fra land til land.

Nå, det var et sidespring. Jeg fortsatte turen udenom kirken og ud af en lille øde vej. Hvor jeg lige måtte HELT ned på maven og knipse en lille tyk "kålorm" der var på vej over vejen. Jeg aner ikke hvad det var for een, men sød, det var den ;)

flotte røde kløver
Da jeg så landede igen var luften for alvor gået ud af ballonen og jeg måtte bide i græsset. Ned med et par piller og en lur på sengen. Jeg lærer det aldrig.

Efter endt aftensmad, delvist lavet af datteren, sad vi og slog mave lidt. Pludselig, mens jeg sad og ordnede fotos fra min tidligere gåtur, spørger Nanna : "Kunne du ikke tænke dig en lille cykeltur, mens jeg løber? Jeg ku godt bruge lidt selskab på turen."

Hvad tror du konen her svarede???? "JODA"!

Daisy
Nu tør jeg ikke engang klynke, for jeg er virkelig selv udenom det. Har du også svært ved at stoppe i tide nogen gange? Altså dig der også bøvler med et eller andet??

Uanset smerter og såret stolthed over at skulle vralte rundt, så har det været en god og ikke mindst LANG dag ;) Det er ikke altid de er lige lange....

Lille tyk larve


5 kommentarer:

Signe sagde ...

Håber du får en god dag idag uden for mange "efter-smerter"
Hvor er det nogle fantastiske billeder. Det er du bare god til.

Signe

Helle K. sagde ...

Ja det kender jeg godt :) men jeg vil også gerne være med og sådan nogle lækre billeder, det kan give en glæde, som næsten kan overskygge smerterne :)

Tina sagde ...

Signe: Jeg er godt brugt idag!! Og startede med en morgenmad incl. smertestillende. Men okay, det er så prisen på overmod igår.
Men det skal nu ikke ødelægge min dag, især ikke som solen skinner :)

Helle: Det er bare træls nogen gange. Så indimellem bliver jeg gal og skal NOK lige vise at jeg KAN!!! Og så bander jeg mig selv langt væk bagefter ;)
Ja så længe det man fik ud af dagen er godt nok til at overskygge smerterne,,,, så er det okay! :)

Siffe sagde ...

Absolut værdige billeder Tina.

Og jo jeg genkender din beskrivelse af at drive sig selv for vidt. Men på en måde er det vel at vælge liveet fremfor *bare* at være syg. Og i den sidste ende er det vel det livet handler om. At blive valgt.

Jeg synes dit valg er godt - når jeg ser hvad du skaber ...

Tina sagde ...

Siffe: Tak søde dig :) Jamen man kan bare ikke lade være, ngen gange!! Men du du har ret... det ER det livet handler om og man skal bare GØRE nogen gange.... Og så er det forhåbenltig prisen værd! :)

Send en kommentar