HUSK at vande blomsterne

torsdag den 15. juli 2010

Her er så varmt for tiden og ikke mindst tørt, at blomster og buske har det svært !!! Og det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vildt dårlig til alle planter der bærer blomst! Det være sig alt fra voksblomster til fredsliljer til de mere besværlige :)

Dog har jeg held med Orkideer, i en vis udstrækning! Det plejer at være en stående joke at jeg kan slå alt ihjel, der ikke er en grøn plante ;)

Se bare selv her!!!! jeg lyver ikke!!! ;) En næsten 40 cm høj blomst har lagt sig ned i varmen.... ingen har rørt den, det sker nemlig med mellemrum. Dog har jeg normalvis held til at redde den igen ;)

6 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

jeg tror faktisk ikke vand hjælper i dette tilfælde ;o)

Tina sagde ...

DET tror jeg heller ikke ;) Men morer mig fint over at "vande" den ca en gang om ugen!
Lidt sjovt at de faktisk er så "levende".

Siffe sagde ...

;-)) dagens dejlige grin - tak for det!

Tanterne sagde ...

Lidt dumt, men jeg er helt stået af her: Vande den! Hvordan?
Det må da være svært at styre vandet... og jeg tvivler på det gør nogen gavn.

Heldigvis er jeg ikke af den overbevisning at en morsomhed der forklares mister værdi, for hvis de gjorde det ville mit liv blive meget mindre muntert.

Tina sagde ...

Siffe: Velbekomme :);)

Tanterne: Den skal bestemt ikke vandes med vand ;) Men ca en gang i uge skal den lige rettes op ved håndkraft, fordi den er så tung, at metallet bukker og blomsten ligner at den mangler vand ;) Men aldrig før er den faldet sådan helt sammen som på billedet ;)

Tanterne sagde ...

Aaah. :-D
Nu er jeg helt med.

Send en kommentar