Drømmer

onsdag den 7. juli 2010

Jeg drømmer, gør jeg......... om en tur til Island!

Hvor vil jeg dog gerne se Island :) En drøm jeg har haft siden jeg var barn. Jeg har aldrig realiseret drømmen og nu er finanserne ikke længere så store, qua pensionen.

MEN jeg har nu tænkt mig at realisere drømmen een eller anden dag. :) Jeg vil så gerne op og se varme kilder, flotte landskaber, ride på heste og bare nyde det flotte land.

Mon ikke det lykkes en dag?? :) I hvert fald blev der pustet til drømmen, da jeg så en plakat med et barn der sad i kanten af en varm kilde, med det flotteste blå vand!!!


8 kommentarer:

Bettina sagde ...

Prøv at følge med i http://www.inspiredbyiceland.com/icelandlive/ - for nyligt så jeg en hel aftens livekoncerter med en masse islandske og udenlandske kunstnere direkte fra Reykjavik! Sjovt nok sad min danske veninde i Island også i Reykjavik og så koncerten - på sin egen computer. *fnis*
Kan jo naturligvis kun sige: Jeg forstår dig! Landet er for længst en del af mig, krøbet ubehjælpeligt ind under min hud...elsker det fantastisk højt!

Siffe sagde ...

Følg dine drømme ... ;-)

Håber du finder finanserne en dag!

KH Siffe

Therese sagde ...

Jeg har en islandsk veninde der tager derop her i sommerferien, hun har fået en retur billet til ca. 2500 for 18 dage.

Jeg ved ikke præcis hvor og hvordan hun har fundet billeten, men hvis hun kan tage derop, når hun er på SU - så må du også kunne finde ud af at komme derop en dag. (:

Heidi sagde ...

Selvfølgelig kommer du også til Island en dag. Det er jeg sikker på. Det var også min mormors største drøm at komme til Island, men det nåede hun desværre ikke inden hun døde.

Tina sagde ...

Bettina: Det er faaarligt at kigge med sådan et sted :) man bliver bare mere og mere syg efter at tage afsted ;) Jeg har aldrig rejst ret meget og bryder mig egentlig ikke om at rejse alene. Men jeg VIL se Island.. (og Grønland) engang!!! ;)

Siffe: Det SKAL lykkes ;) Og det burde det også kunne.

Therese: jeg har været inde og lure priser på www. Det er ikke så dyrt at komme derop. Men skal også leve og bo imens :) Selvom jeg så også godt ved der ikke er så dyrt deroppe lige nu :) Men selvfølgelig kan det lade sig gøre... ALT kan lade sig gøre, ikke? ;)

Heidi: jooo det kan lade sig gøre :) I hvert fald har jeg tænkt mig at prøve! Og helst inden jeg bliver så gammel jeg ikke KAN!
Ærgerligt hun ikke nåede at se det land... Ærgerligt i det hele taget ikke at nå sine drømme!

Bettina sagde ...

Rejsen er nærmest "det mindste" hvad penge angår, det er ikke ret dyrt med IcelandExpress. Men Island er faktisk ikke noget billigt land, slet ikke set med vores briller, madvarer er meget dyre deroppe. Finanskrise eller ej. ;o)
(og den islandske krone er på vej op af sumpen igen *s*)

Frida sagde ...

Jamen da....skal jeg friste? Det færøske skib Norrøna sejler fra Esbjerg (sommerhalvdelen) og fra Hanstholm (vinterhalvdelen) og op til Færøerne og siden til Island. Tjek www.smyrilline.fo :-) Jeg har været der to gange og det er et fantastiskt land :-)

Helle sagde ...

Det kan gøres billigt, vi var afsted i 2006 og selv om nogle af priserne er lidt højere end her er det ikke voldsomt dyrt efter min mening. Man kan købe billige rundturskort for turister til de almindelige busser rundt i landet og bo på vandrehjem (eller camping hvis du har mod på det)

Send en kommentar