Ding, ding, knaaaas

lørdag den 17. juli 2010

Flaaa'e dåser
Jeg har ordnet dåser idag. Igen igen, tænker nogen nok. Og et er bestemt også IGEN! :) Men jeg sætter nu pris på alle de små pull tabs.... og dåserne som Nanna tjener ekstra lommepenge på :)

Idag stod der godt 8 sække i traileren og ventede på at få pillet pull tabs af og pakket ordentlig ned til senere skrot.  Og ingen tvivl om at vi jo kan have mange flere med på traileren, når de er maste flade.

Så denne gang ville vi finde nye metoder til at kvase dem! For det der med sådan en dims man bruger til at mase dem med, i husholdningen, den er bare for svær og hård at bruge til mange dåser.
Og vi har også prøvet det der med at træde dem flade. Det dutter bare heller ikke.... man er helt færdig i benene så.

Så denne gang skulle en ny metode lige testes, sådan for sjov. Det virkede!!!! Men kæft hvor vi synes det var sådan lidt drengerøvs sjovt ;) Nok mest for os involverede.... men okay, så fik vi os da en griner ;)

Og de 8, næsten 9 sække, fyldte pludselig kun TO!! På foto øverst oppe er der tre sække der ligger og er maste :)
Så efter at have ladet DING, DING, DING lyden fylde haven, hver gang man plukker en pulle tab af..... blev lyden til et voldsomt spektakel, når bilen kværnede disse dåser :) Men... fnizzz altså.
Wroom, knaaas

5 kommentarer:

Dorthe sagde ...

En gang i mellem er det sundt, at lade den indre drengerøv komme til udtryk.

Britta sagde ...

GENIALT! Og helt sikkert sjovt :-)

Tina sagde ...

Dorthe: Bestemt!!! Det var nu sjooovt :D

Britta: hihi i hvert fald sjovt. Og resterne blev skovlet op med en sneskovl ;)

Tanterne sagde ...

Det ser rigtig nok sjovt ud, men er det ikke svært at ramme alle dåserne, der er jo kun fire hjul at gøre godt med, og de står endda pænt på rækker.

Tina sagde ...

Det var slet ikke så slemt. NOgen af dem trillede godt nok væk, men der stod jeg så og sparkede dem ind under bilen igen. Og godt nok skulle han lige køre frem og tilbage nogen gange :) Men det gik langt bedre end forventet. For jeg havde også gættet på at dåserne ville smutte ud til alle sider. Men det gjorde de ikke rigtigt.

Send en kommentar