Kære måne

onsdag den 28. juli 2010

La Luna
Jeg fik en pludselig indskydelse. Jeg ville nå at se solnedgangen oppe fra "toppen af vores by". Vores hus ligger nede i en dal, hvorfra vi ikke kan se solnedgange eller noget som helst. Så jeg havde, skød jeg på, max en halv time til at nå derop.

Jeg nåede det og så, som altid, en smuk smuk solnedgang. Dog mere præget af skyer og knap så dyborange faver, som sidst. Men flot er det alligevel.

et strejf af rødt
Dog var der denne gang et kraftig rød farve på nogen af skyerne..... som jeg kun så ved et tilfælde, for jeg havde på daværende tidspunkt vendt himlen ryggen, for at bevæge mig hjemad. Så kom en bil (som forøvrigt opfører sig som om jeg går midt på vejen, selvom jeg gik mindst en meter fra vejkanten... tsk tsk ) og jeg kiggede tilfældigt ud over marken og så, at denne smukke farve havde bredt sig, som strøg med en pensel.

blomst i natten
Så gik turen også hjemover, for temperaturen her om aftenen er ikke helt så høj mere, som den har været. Nogen, som fx. min egen datter, synes det er dejligt.... personligt havde jeg det nu ellers fint med de høje varmegrader.

I øvrigt kan jeg lige med rette skrive, at foto af månen er sammensat af tre fotos. Ellers kender jeg ikke til metoder hvor man kan få både måne og skyer belyst rigtigt ;) Så det er lavet lidt som HDR fotos bliver lavet. Tre forskellige eksponeringer bliver blandet og sat sammen.

4 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Fede billeder, som altid. Har du set sønnens blære-kamera på min blog?

Tina sagde ...

Hej dorthe :) Tak skal du have. Jeps har luret... mums kamera han render rundt med. :) Og som altid fast udstyr!!

Dortheivalo sagde ...

Det er da også helt fantastisk godt dit måne-billede woooow. Og himlen for den sags skyld også. Hvilke billedbehandlingsprogrammer har du? Mit LR udløber om 1½ dag øv, så må jeg finde på noget andet (gratis) :-)

Tina sagde ...

Hej Dorthe, Tusind tak :)
Jeg bruger Photoshop... det er det enste jeg kan enes med :) JEg får nok snart den nye photoshop, og hvis jeg enes med det ret hurtigt, så kan du få min gamle photoshop. Jeg skal lige se hvad jeg kan gøre :)

Send en kommentar