Hvad posten bragte

onsdag den 26. august 2009

Idag kom posten med diplomet jeg vandt derovre i det store USA, til World Art Expo 09 i Brea, California!

Og her står grundlæggeren, Jojo Marengo, med mit vinderfoto. Hehe han står dog med det på en lidt sjov måde... for det skal altså ligge ned. Heldigvis står det bagpå og der var sat wire i også... Så heldigvis ved jeg det har hængt rigtigt ;)

Det har nu været ret sjovt at prøve at udstille SÅ stort et sted. Det er jo sådan lidt rasmus modsat at starte med at udstille på en verdens udstilling....

Jeg kunne nu godt tænke mig at prøve noget dansk... hvor jeg selv kan komme og se det hænge der!! :)

For nogen uger siden, blev jeg inviteret til at udstille i Italien også. Denne gang for noget med humanitære grunde. Men det lykkedes mig ikke at finde en tilfredsstillende måde at få mine ting fragtet hjem igen! Men de spurgte om lov til at invitere igen senere og det sagde jeg ja til... og håber så, at jeg i mellemtiden finder en løsning på fragten ;)

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig mange gange tillykke med diplomet.
Har læst din blog gennem længere tid. Den er meget inspirerende, jeg har lært mange ting af dig.
Var lige ved at få ondt i maven på dine vegne, da jeg læste at du skulle udstille i USA - og desværre ikke skulle derover.
Men tillykke med det, det er da stort.
Venlig hilsen Karen

Heidi sagde ...

Tillykke med diplomet. Det må være en af de rigtig gode oplevelser sådan at blive belønnet for sin hobby - og en god en til selvtilliden. De bedste hilsner Heidi

Tina sagde ...

Karen :) Tusind mange tak! Ohh jeg gad vildt godt have fulgt mien ting til USA og set det hænge på væggen :) Men det kan jeg måske gøre en anden gang :) I hvert fald kan man ikke tage drømmene fra mig ;)

Heidi: Tusind tak :) Ja det gør især noget for selvtilliden. Eftersom jeg ikke har haft mange år på arbejdsmarkedet og derved ikke har opnået en masse den vej... så har jeg tit manglet noget målbart! Noget jeg kunne tale om, til familiefesten osv ;)
SÅ der har det her da lunet lidt :)

Jane sagde ...

Super sejt Tina :o)

Må sige jeg er glad på dine vegne, det er ikke alle og enhver der kommer til at opleve det du gør...

Og man får løn som fortjent, ved du nok ;o)

Knus Jane

dk.lin sagde ...

Ih, jeg er paerestolt af dig. Taenkt dig, virtuelt at kende en "verdenskunstner".tihi. Og saa kan Italienerne bare komme an!!!!!
Tillykke tillykke tillykke.
Krammi fra Lin

Britta sagde ...

Jeg tænker bare: "hold da op, nu er Tina en international kunstner". Det er da for fedt. Tillykke med det ;o)

Tina sagde ...

Jane: Ihh jeg bliver helt forlegen ;)

Lin: Heeei søde :) Ja de kan da bare nå!!! Tak tak :)

Britta: aaai jeg er bare mig nå :D taaak!

JEr alle:

Tusind tak for rosen :) Jeg selv føler mig nu bare som mig! Jeg har jo "bare" udstillet i USA. Det er faktisk en sær følelse. Lidt som da man var 9 år gammel og blev 10!!!! Man troede næsten man ku mærke det. ;) Jeg ku ikke mærke noget ved at udstille... jow jow stolthed og en ydmyg glæde :)
Men nu sidder jeg så og tænker: Hvad så nu?! :) Hvad kan jeg bruge det til?
Jeg kan ikke gå ud og blywe proff... det mangler jeg simpelthen gadgets til :)

Men jeg KAN sole mig lidt i det og tænke at jeg i det mindste ikke stiller træskoene engnag, uden at have sat bare et lillebitte aftryk :) Det er jeg glad for. Det har gjort mig glad, nu når jeg ikke skulle have et stort og spændende arbejdsliv!!! :)

Send en kommentar