Det er ganske vist....

torsdag den 4. juni 2009

NUUU hænger jeg på væggen, langt langt derovre, i mulighedernes land! :)

Jeg skulle være at finde på World Art Expo 09.... og så kan jeg slet ikke selv komme over og se det!! Desværre...

Men jeg modtog en email om at NU hænger alt på væggene og er klar til at blive beskuet, af guderne må vide hvor mange. Og plakaten ovenfor, viser da også mit navn. (klik det stort for at se)

Jeg har jo vidst det i nogen tid nu. Men det er stadig, nøjagtig lige så underligt og surrealistisk, som det var da jeg fik den første mail derovre fra. For når man ikke selv kan se det og kun kan forholde sig til korrespondance på emails.... så giver det en underlig følelse af stolthed, usikkerhed, og et kæmpe mix af "kan det nu helt passe" følelser, på een gang.

Der er sat en aftale i stand, med een derovrefra, som vil forsøge at komme til at tage et foto af mit lille bidrag. Dér, midt blandt 400 udstillere fra 50 lande!!

-------------------------

Jeg blev spurgt idag: " Hvad vil du så bruge det til ? "

Er du gal en pause der kom fra mig......... øhhh eeehhhh.... bruge det til, siger du??!!

Ja altså, hvad jeg ville bruge det til, hvis nu nogen så det og faldt for det... og ville give mig en opgave!?!?!

WHAT??!!! Se sådan har jeg ikke rigtigt tænkt på det. For det virker bare en tand for langt ude. At MIT lille bidrag, sendt fra mini Danmark, til stooore USA, skulle fange nogens interesse, som så vælger at vil bruge MIG til noget??

Svaret var, på ægte jysk: " Arj do, dén må du længer' u å æ land mæææ"!!!

6 kommentarer:

hanneb sagde ...

Hej Tina
'hvad du skal bruge det til'...du skal bruge det til at føle dig rævestolt, for det er skisme godt gået. Stort Tillykke:-)
Kh Hanne

Anita sagde ...

Argh det er så typisk et spørgsmål og egentlig også ganske unødvendigt, efter min mening. Behøver man bruge det til noget, udover at føle sig stolt, som Hanne er inde på ;-)

Men du skal lige netop føle dig stolt ja og får du opgaver, så er det jo bare topdollarmegaFEDT! Jeg synes det er skidegodt gået det der :-)

Sanne B. sagde ...

Det er bare totalt for sejt.
Du kan ligeså godt forberede dig og måske tænke en lille tanke om hvordan du vil gribe det an hvis du får henvendelser. Bare så du ikke bliver taget fuldstændigt på hælene.
Jeg håber du får giga-succes, det har du fortjent.
kh
SanneB

Britta sagde ...

Ja jeg vil altså ikke blive forbavset hvis du fik nogle henvendelser! For det er skide god til at tage billeder.
Og desværre rigtig dårlig til at tro på dig selv...

Britta sagde ...

der skulle stå: DU er skide god til at tage billeder... :-)

Tina sagde ...

HanneB: Ja burde jeg jo bare være!!! :)

Anita: taark :) Jamen ja,,, burde måske bare smile, være stolt og så ikke gruble sådan.

SanneB: Taark :) Hmm jeg ville ikke ane hvad jeg skulle sige eller gøre. Jeg har aldrig tænkt at nogen kan bruge mine fotos eller evner (eller mangel på samme) til ngoet som helst. :) Men ku klart nok være sjovt!

Britta: Tark :) Men du har nok ret... jeg har jo ikke sådan ligefrem, igennem mit liv, haft de der Success oplevelser, der har gjort at jeg følte mig go til noget. Sååå... tjaaa... Øver mig lidt... :)

Send en kommentar