Lidt af hvert

mandag den 29. juni 2009

For et par år siden, tror jeg det er ved at være, strikkede jeg et fimretørklæde som dette :) min søde Farmor (91 år), så tørklædet og forelskede sig i det. Hun proklamerede at sådan et ville hun meget gerne selv lave! Om jeg kunne lære hende det?
Så opskriften blev forstørret lidt og printet ud til hende :)

Først idag så jeg resultatet :) Nogen har været ved at rydde lidt op i hendes ting og har åbenbart ment jeg skulle have det, sammen med en hæklebog og det tørklæde jeg hæklede til hende kort efter hun blev indlagt :) (Queen Anne tørklædet, til hende, da hendes navn er Anna... tæt på)

Lidt sjovt at se hvad Farmor fik ud af fimreopskriften :) Og jeg synes det er fedt at en dame på 91 år, synes at fimre var et sjovt tørklæde!! Hvor ville jeg gerne kunne rose hende for det :) Og se hendes smil og lille hovedrysten, med hovedet let på sned og hånden i et afværgende lille vink, mens hun siger: "jaja, det er godt med dig" ;)

Bogen jeg fik, er en sag fra 1969 :) Med lækre modeller i brun og orange indeni ! Men med en masse basale hæklemasker og andet godt :) Den skal jeg nok få kigget en masse i.

Så en masse tanker er røget i Farmors retning idag. Jeg håber hun sidder smilende, deroppe i himlen og synes om at jeg nu slænger hendes tørklæde om halsen og cykler en lille tur.

Jeps... jeg har nemlig været ude og cykle her til aften :) Se selv!!! Foto er taget i "farten" mens jeg trådte i pedalerne. (derfor sløret foto)

Cyklen har jeg fået foræret af mine forældres nabo. Hun har nemlig fået en ny og skulle ikke bruge denne længere :) Og jeg er bare glad.

Den er ikke køn længere, men det er en rigtig damecykel med bred saddel og kædeskjuler ;) Og jeg trænger til at kunne komme lidt længere omkring, end på gåben! Men jeg overvejer at male den i en eller anden sjov farve eller mønster :) Nu må vi se!!

2 kommentarer:

Tine sagde ...

Sikke nogle dejlige og hyggelige tanker der kom frem idag.
Det er herligt med sådan nogle gode minder.

Håber ikke rumpen bliver for øm af at cykle :-)

Tina sagde ...

Tine: Tak :) Ja der kan godt boble lidt i hukommelsen når man modtager sådanne ting :)
Haha rumpen er stadig ikke cykleklar igen!!

Send en kommentar