Lidt af hvert

søndag den 21. juni 2009

Igår stod dagen på rejsegilde. Et rigtigt rigtigt hyggeligt et af slagsen :) Men for dælen hvor blev jeg dog solskoldet på armene. Det har jeg ikke prøvet i mange år.... men der tog jeg lige revance igår!! Jeg har smurt og smurt i Aloe Vera, så mange gange at jeg snart har tømt vores beholdning.

Men det var det værd. For vi har først hygget os gevaldigt med dem der afholdt rejsegildet. Og senere ankom min lillebror, med de to børn han ofte passer. Et sæt tvillinger, en dreng og en pige, som er ultra søde og dejlige. Krudtugler med stort K, og så super charmerende, så det er svært at stå for :)

Og sammen med Nanna, Louise, mine forældre, min bror og de to børn, hyggede vi igennem resten af dagen. Der var fælles aftensmad og boldspil på græsplænen.... altså ren rå familiehygge!
Sådan noget kan jeg slet ikke få nok af :) Det sender mig lige lukt tilbage til da jeg var barn, hvor det var min bror og jeg der spillede bold med onkler, tanter, fætre og kusiner eller bedsteforældre. Nu er det os der hygger om små søde poder, fyldt med krudt og brede smil :)

Og hjemme om aftenen, stod den på film med Jim Carrey; nemlig Numer 23! En god og spændende film.

----------------------------------

Dagen idag, derimod, har været lidt mere stille. Og dog....
Den foregik OGSÅ i mine forældres have. Hvor jeg en stor bid af tiden, lavede flere dyr! Og så har jeg boret huller i massevis!

Nogen af alle de flotte Paua skaller jeg har fået tilsendt, manglede nemlig huller, for at jeg kunne gøre det med dem, som jeg havde i tankerne :)

Så jeg har okkuperet min fars værksted idag. Jeg har brugt nogen tid ved hans søjleboremaskine. Så jeg har lært et og andet om strandskaller idag. Både New Zealandske og Franske skaller!!

Men nu er de også klar! Klar til at blive til smykker og andet godt :)

Men nu er mine fingre også HELT færdige for idag. Det er vildt hårdt for mine led at holde fast i en lille skal, imens boremaskinen gør sit arbejde. Resultatet håber jeg dog, opvejer smerterne i pølserne :)

Men så endte det sjove også. Store grå skyer kom væltende ind over os og lidt drypperi startede. Og nå ja, så blev klokken også næsten 18.00, så jeg måtte vel også hellere komme hjem og sørge for lidt mad til Nanna ;)

Så nu sidder jeg så her og slapper lidt af med et glas rødvin og solvarme arme og ben.... og et smil har bredt sig ansigtet, for mange timer siden og det sidder stadig og luner :) god aften til jer derude!

2 kommentarer:

Britta sagde ...

Det bliver spændende at se hvad du finder på. Det er nogle flotte skaller du har.

Tina sagde ...

Britta: Det ser vi på torsdag ;) Når jeg igen skal i cafe. Der laver jeg nemlig smykker!

Send en kommentar