Sved, vabler og pludderbukser

onsdag den 5. august 2009

KÆÆÆFT vi har knoklet idag, Nanna og mig. Først klippede jeg græsset, der som altid var alt alt alt for langt. Så klippede jeg lige de nederste 40 cm af det store træ i haven. Og hækken fik lige nappet de længste og værste strittende grene. Den har ingen gidet klippe længe nemlig.

Og for at det ikke skal være lyv, rensede Nanna og jeg hele terassen for ukrudt og mos.

Jeg ved godt hvad jeg IKKE kan imorgen. Løfte armene!!!! Hvorfor kan jeg ikke moderere mig? Måske have taget alt det hele i etaper?!

Men det pyntede virkelig meget!!! Og så kunne jeg med god samvittighed, sætte mig ind og lege med det lækre stof jeg købte igår.

Et par Liberty / Daisy kopi bukser til moi !!! :) UHA jeg glæder mig! Jeg har sukket efter sådan nogen bukser lææænge. Så nu håber jeg de bliver gode og passer mig ;)

Alt er klippet og klar, iaften, inden armene for alvor smerter til.

Og så skal i alle have TUSIND tak for al jeres feedback fra igår!! Jeg har overvejet tandlægehøjskolen. Men uanset hvordan man vender det hele, skal der lidt mere end 5.000 kr til ;) Og angsten er der uanset hvor jeg tager hen.

Men en løsning skal der til!!!

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Hej Tina,
Det lyder helt fantastisk, at man kan fjerne de nederste 40 cm af et træ, i hvert fald hvis resten holder sig oprejst ;-)) Jeg håber ikke, du er helt kvæstet i dag.

Tineke sagde ...

De bukser ser da vildt spændende ud, hvordan ser sådan en par kopibukser ud?

Kh. Tineke

Tina sagde ...

Lene: Hahah jeg er go ikke???? :D Jeg var GODT kvæstet... men ejg var også vældig tilfreds med min præstation.

Tineke: du kender godt Liberty bukserne fra Daisy ikke? :) De er sååå lækre men også nogen dyre sager!

Send en kommentar