Engang i mellem ku man godt....

tirsdag den 25. august 2009

Bare engang i mellem ku' man altså godt bruge:

- En at sidde tæt i sofaen med.
- En der fortæller een at man er vigtig.
- En der lige rører ved een i forbifarten.
- En der kan give et knus når man ikke vidste man havde brug for det.
- En der indgyder tryghed. (ikke at man ikke er stærk nok selv da ;) )
- En der kigger på een med det der glimt i øjet.

.... enhver single m/k kender garanteret en del af disse punkter alt for godt. Det er ikke desperation eller lignende... Jeg er ikke angst for at sidde som single... De ovenstående punkter, er vist bare basale behov?!

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ikke søger nogen samlever nu lige. Jeg har det i og for sig fint med at være mig, alene.

Jeg har til tider et stort behov for at bestemme selv. At have min albuerum. At være alene.

Der er nemlig nogen ting jeg har lært af tidligere forhold, som jeg måske ikke ser migselv ændre.... så måske det i virkeligheden er bedst sådan.

Måske ved jeg egentlig ikke rigtigt hvem jeg er og hvad jeg vil ?!

Gad vide hvor mange andre single m/k der sidder og tænker de samme tanker? Gør du?

14 kommentarer:

Tanterne sagde ...

Jeg gør!
Tænk om man kan få det hele?
BÅDE albuerummet og tiden alene, OG en at dele med - ind imellem...

Tina sagde ...

Jaaa lige netop :) Jeg hader lidt de dage hvor man drukner lidt i savnet efter alle de der ting. Men samtidig ikke rigtigt er klar på at give den plads der skal til ;) det er jo modstridende ad H til !!!

Sascha sagde ...

Præcis det jeg sad og tænkte den anden dag.
For ved godt at jeg ikke gider noget fast med en fyr lige nu, for er faktisk enormt rart kun at have kattene at stå "til ansvar" over for.

Men i mine stille øjeblikke tænker jeg præcis det der, for vi mennesker er jo i bund & grund flokdyr. Og så kan en kæreste jo bare give en noget venner/veninder ikke kan.

Fie sagde ...

Jeg kender helt bestemt følelsen af at ville have en at dele det med - når altså lige jeg har tid/brug for det.

Tina sagde ...

Sascha: Ja vi ER nok i bund og grund flokdyr! Men nogen gange nogen egoistiske flokdyr ;)
Kan man ikke oprette et "Lej en kæreste for en aften"!?? ;)

Fie: ja nemlig... når jeg har tid/brug for det ;););)

Deborah sagde ...

Jeg kan kun nikke ja til dine sætninger. Jeg vil meget, meget gerne have en kæreste/mand og er ikke bange for ikke at måtte bestemme det hele selv. Det har jeg sgu gjort så rigeligt i rigtig mange år. Det bliver også kedeligt - tro mig. Nej jeg ønsker mig en rigtig mand - helt sikkert og han må faktisk gerne bestemme ;-)

Rikke sagde ...

Problemet er bare som jeg ser det, at mange mænk ikke helt slår til eller lige som bliver blæst omkuld i farten af stærke single piger - så ja den med at leje en i ny og næ kunne da være en løsning *LOL*

LineMo sagde ...

Åh der fik du lige sat ord på det jeg går og tumler med i disse dage, men som de andre nyder jeg også friheden og rette til at bestemme selv.

Knus

Line

Tina sagde ...

Deborah: Så håber jeg du finder manden i dit liv :)

Rikke: Hmm man bliver vist også mere kræsen med årene hva? SOm ganske ung gik man på kompromis med meget... det gør man ikke mere :)

Line: Jeg kan også mærke det rumsterer inden i for tiden :) Jeg prøver at finde ud af hvd og hvem jeg er. Og samtidig mangler jeg dælem nogen dage, den der man kan læne sig lidt op ad mens man ser den gode film :) SLET ikke let at få det hele ;)

Tanterne sagde ...

Hvis ellers der dukker en kandidat op af og til, er kunsten måske at få sagt nej tak til dem der vil have mere end man er klar til at give, og derfor er spild af tid.

På den anden side, kan det også være rigtig sjovt at spilde tiden - bare lidt.

Pia sagde ...

Ja det er dæleme ikke nemt Tina....Lige præcis de ting du skriver om, savnede både jeg og ekskæresten - ja og så hinanden også :-) så vi er sammen igen, men indtil videre er vi sammen hver for sig.....vi kan stadig trække os tilbage til egen bolig hvis det behov opstår, og vi tager det hele meget stille og roligt, og nyder bare hinanden, at holde i hånd på gåturen, et kys og kram og det at være 2 igen.....

Kram Pia

Tina sagde ...

Tante: Ja jeg skal også bare øve mig i at forblive kræsen i det øjeblik en kandidat forsøger at smigre sig ind ;) Jeg er for hurtig til kompromiserne. Indtil jeg så kvæles i forholdet... grundet migselv, ofte..
Ja bare lidt, ikke? ;)

Pia: Nej man vil gerne ha det hele :) Fkatisk vil jeg gerne ha et forhold a la det i har. Hver sin bolig... komme og hygge og holde af... og så bede om albuerum bagefter :) Knus til dig.

Bettina sagde ...

Pyha, ja, græsset er altid grønnere... ;o)
Nogle dage tænker jeg, at hvor kunne jeg dog mange ting, hvis jeg var alene!? :o) Ja, jeg ved da godt, at nogen "bare" kan gøre det, men tankerne om mand og to mindre børn er der for mit vedkommende alligevel hele tiden, og man kan ikke gøre de *samme* ting som hvis man var single stadigvæk... jeg kan i hvert fald ikke. :o)
Der er sure og søde stunder alene og hver for sig...

Tina sagde ...

Bettina: Du har ret :) man KAN ikke ha det hele! Da jeg var afsat, savnede jeg at være single. Nu kan jeg godt savne at være to nogen gange :)
Så mon man (jeg) nogensinde finder LIGE det?!! :)

Send en kommentar