Retur fra Staden med nye varianter

onsdag den 8. april 2009

Nanna er igen landet herhjemme :) Med sig havde hun en lille bid af himlen. Chocolat-Menthe varianten..... En variant jeg endnu ikke har smagt :) Ikke at jeg har smagt vildt mange varianter. Meeen en ti stykker har jeg da.

Hun og veninden var kommet gående og havde spottet en HEL masse Kusmi The hos Magasin... og straks tænkte hun lige på sin mor og købte en dåse the :) Behøver jeg at skrive at jeg blev super glad? Det luner skisme godt nok, når poden tog sig tid til at tænke på sin mor... :)

Nu vil jeg gå ud og brygge mig en kop the!!!

5 kommentarer:

Karen sagde ...

mmh den lyder go! husk at fortælle om den smager :) Har kun choko varianten, der nærmest smager af jul m masser af krydderier..men mint og choko lyder dejligt!

Anita sagde ...

Jeg kan ligeså godt sige det som det er; du ved, jeg ikke er en tedrikker, men forleden var jeg budt på te, hos én af fædrene fra Kevins klasse, og han serverede lige netop den Kusmi-te med chokolade og mynte. Den skmagte ski' da helt okay og lidt mere end bare kogt vand ;-D

Tina sagde ...

Karen: Den er rææættig god!!! Et hint af chokolade og mint! :) og du har ret.. choko varianten, som jeg også har, er mere julet i det :)

Anita: Jeg er heller ikke den store kaffedrikker, men der er varianter jeg synes om ;)
SÅ jeg vil vove at påstå at alle ville kunne lide the, hvis man køber noget der faktisk smager af andet end parfume ;)
Den her er i hvert fald god, kan jeg nu sige... men sjeg sidder med en kop dampende varm the!

Anonym sagde ...

Det er altså sjovt så nogle ord betyder noget forskellige afhængig af hvor man kommer fra i landet. Da jeg læste overskriften tænkte jeg straks på Christiania - indtil det gik op for mig at det var HovedStaden du mente. Jeg har boet i Københavnsområdet i omkring 10 år nu, men regner egentlig ikke mig selv for københavner...

Uanset mine sproglige misforståelser, så ser det spændende ud. Jeg har ikke smagt den variant, men synes generelt godt om lækker the. Kusmi eller ej.

God påske.

Tina sagde ...

Hmm du har nok ret i at Staden nok mere er Christiania... Det var så min Jydefejl ;) Jeg mente helt sikkert KBH.
Men ja, theen er SÅ god!! :)

Send en kommentar