Dagen derpå

søndag den 26. april 2009

Dagen idag er med følelserne sådan lidt udenpå!! Vi får vendt mange tanker, minder og historier. Det føles dejligt at mindes og snakke og det letter lidt på det hele :) Farmor har altid sagt at hendes bortgang ikke skulle begrædes, da hun har haft et rigtigt godt liv.

Så vi forsøger alle at gøre som hun ønskede :) Så indimellem tårer og melankoli ... og planlægning, for dem der står for dét... skal vi lave det vi holder af.

Så jeg tog et smut til Kolding, for at kigge på udstillingen Baz-art, i Volkerts fabrikker! Stedet hvor der førhen var designskole.... hvor jeg SKULLE have gået i sin tid, men hvor modet svigtede ;)

Super lækre ting jeg mødte derinde! En garnforretning fra Kolding, som jeg ikke kendte og som har strikke café hver anden onsdag og hver anden torsdag. Måske man skulle snuse til det?! :)
Hun havde de skønneste garner med og lækre trøjer.

Glas var der også i alverdens afskygninger! UHA hvor jeg elsker glas! :) Der mødte jeg lige Marek Design fra Vamdrup :) endnu en butik jeg ikke kendte! Hun holder maleri og smykke kurser og sælger smykker og smykkedele. Tror i LIGE jeg skal derud og kigge?? Det tror jeg nok lige jeg skal :)

Der var også arbejdende værksteder derinde, hvor man kunne se hvordan glasperler a la troldekugler, blev lavet. Er du gal de er dygtige! Det gad jeg rigtig godt at lære.....

Alt i alt rigtigt godt derude! Der var alt fra glas, tøj, strik, vin, malerier, sko og meget andet :) lige til at aflede tankerne med, sådan dagen derpå!

Billedet viser mit beskedne køb.... et armbånd og to glasknapper, med øje på bagsiden! De skal nok transmogriffes om til alt andet end en knap ;)

------------------------------------
Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne sige TAK for alle de søde hilsner jeg har fået de sidste dage :) Jeg er ked af jeg ikke lige magter at skrive til hver enkelt af jer. Jeg håber i herigennem ved at jeg sætter STOR pris på at i er lige derude og at i læser med og er klar med en skulder, eller et opkald eller et par lune ord :)

6 kommentarer:

kragholm sagde ...

jeg tror (uden at kende hende) simpelthen at du har haft en dag helt i din farmors ånd og ønske. mange knus ulla

Tina sagde ...

Ulla, det tror jeg faktisk :) farmor var selv kreativ og god til at hækle, kniple og meget andet.

Deborah sagde ...

Jeg tilslutter mig lige - det lyder som en god måde at mindes på. Sikke et smukt armbånd :)

Anonym sagde ...

Din farmor lyder som et fantastisk menneske, og hun ville helt sikkert have glædet sig over at være med i tankerne når du så på fine og kreative ting.

hanneb sagde ...

Sender lige nogle kærlige tanker til dig...

Tina sagde ...

Deborah: Så absolut :)

Karen: Hun ER fantastisk :)Og hun var selv til håndarbejde, så hun ville sikkert også gerne have set sådan en udstilling.

HanneB: Tusind tak Hanne :)

Send en kommentar