Heldig kartoffel

fredag den 3. april 2009

Om torsdagen mødes jeg med nogen dejlige kreative kvinder :)

Vi har været så heldige at en anden kreativ kvinde ville dele sit overskud, med os andre. Kvinden havde afleveret en del ting, som vi måtte kigge i og tage med hjem.

Jeg var så heldig at der var et ringbind med "lær at kniple"!!!! Og der er en del mønstre og hulkort deri. Og det passer bare SÅ godt med at jeg den anden dag blev tilbudt at få min farmors gamle kniplebrædt. Min kusinedatter havde ellers fået den, men måtte sande at det ikke blev til det store alligevel. Så min kusine synes jeg skulle have chancen for at prøve :) Tak!

Og som om det ikke var nok. Så fik jeg også dette karton-skuffedarius, fuld af knapper med hjem :) Der er knapper i alle farver og faconer... alle sirligt pakket i poser.

Jeg kan slet ikke få armene ned igen :)

Andre var heldige at få broderegarn med hjem, eller karton, værktøjer, træskærerværktøj osv.

14 kommentarer:

Pernille sagde ...

Nej nogle lækre ting.
Jeg lærte at kniple da jeg var 12-13 år og overtog senere min tantes kniplebrædt. Mine seneste projekter har været med strikkegarn, og opblæste mønstre, det giver en ret god effekt :)

Anonym sagde ...

Hvor dejligt når mennesker vil dele ud af sine ting...rigtig god fornøjelse med knipleriet :-)

Bettina sagde ...

Nej, hvor skønt! Knapperne er pakket, som dem, jeg plejer at købe til meget billige penge i vores genbrugsforretning - dem kan man aldrig får for mange af.
Hvor heldigt med prikkekort til knipleriet! Jeg har arvet min momors kniplebræt + pinde og diverse (faktisk et, som min far og mor har lavet til hende for mange, mange år siden), men det er lige det med at turde tage det første skridt, når man ikke aner en bjælde om det...

Heidi sagde ...

Jeg er så imponeret, når jeg ser nogen kniple. Jeg har slet ikke set fidusen i det, men jeg har heller ikke nogen i familien der kan kniple. Desværre, for jeg ville godt lære det.
Jeg glæder mig til at se dine første kniplerier. ;o)

Signe sagde ...

Super dejligt...

Tina sagde ...

Pernille: Jaah i mappen er der nogen mønstre der er lavet i lidt tykkere garn... det ser ret fedt ud :)

Anne: jeg er hende også meget taknemmelig :)

Bettina: Nej jeg siger aldrig nej til knapper :) jeg elsker knapper!!! ;)
Aj så ku vi da lære det sammen?

Heidi: Jeg er også vældig imponeret :) Min farmor kan heller ikke mere, siger hun. Så jeg skal enten selv lære det eller finden nogen de rkan.

Signe: Jaaah meget :):)

Anne D sagde ...

Årh ja, for et lækkert knappe-skuffedarium. Jeg elsker knapper og kan aldrig få nok!

Tine sagde ...

Sikke da nogle dejlige ting du fik med.
Kan godt forstå du ikke kan få armene ned igen :-)

Henriette sagde ...

Uha sikke et skønt skuffedarium med skatte i. Jeg er selv vild med knapper og nok også alt muligt andet der handler om håndarbejde. Det ærgrer mig at jeg først for nylig er faldet over din blog, for jeg har lige kasseret en del knipleting, de lå i nogle kasser med alskens sager der var smidt ud fra en ældre dame. Jeg selv anede ikke hvordan jeg skulle bruge det, så ud røg det. Æv, jeg kunne have sendt det til dig.

Nå, men tak for nogle gode læseoplevelser, jeg holder altid øje med billederne af strikkeriet. smil

Venlig hilsen
Henriette

Tina sagde ...

Anne D: samme her :) jeg har taget mig selv i at samle en knap op fra gaden ;)

Tine: jaaah følte mig osse voldsomt heldig :)

Henriette: Ja det er nmlig en skat ;)
Aaaiii hvor ærgerligt at du smed det ud :) Men de thører man tit... at folk har ting liggende, som de aldrig får brugt selv.

Og velkommen til min side :) Jeg håber da jeg kan inspirere bare lidt :)

Henriette sagde ...

Uha ja, det kan du bestemt. Jeg har tidl blogget, men var tvunget til at holde pause pga en eks der syntes det var fedt at chikanere mig via bloggen. Nu er jeg på igen, men i den mellemliggende periode har jeg jævnligt fulgt div bloggeres skriblerier. Der stødte jeg på dig, og selvom jeg ikke er en ørn til at strikke, nyder jeg at læse om det. Selv er jeg mere til syning og alt muligt andet sjovt. :-)

Så tak for svaret , det var pænt af dig.

Venlig hilsen
Henriette

Pia sagde ...

Wow Tina hvor er du heldig !! Skønt når andre kan få glæde af noget som feks. en ældre person ikke mere selv kan bruge - tillykke med den nye hobby ;-))

Kh Pia

Frida sagde ...

Ejjjjjjjj hvor er du bare heldig, Tina. Det er sgu en andens kvinde skat du har fået. Elsker selv at bladre i andres mapper og se hvad spennende gemmer sig i den. Og knapper i massevis, dem kan man altid bruge *dåne*

Tina sagde ...

Henriette , Pia og Frida :) Tak for jeres hilsner :) JEg føler mig bestemt svine heldig. Og jeg er supe rmeget klar over at en anden har sendt SIN skat videre til mig :)

Send en kommentar