Det kan godt være....

tirsdag den 28. april 2009

Det kan GODT være det er 15 år siden, jeg havde en lille baby. Men jeg tror nok LIGE jeg kunne nikke og grine og føle mig helt med i aften ;)

Jeg fik endelig hilst på Julia, in persona, efter at have læst med på hendes blog længe :) Det er sjovt hvad bloggerverdenen bringer mig nogen gange. Jeg elsker at man kan læse med og senere ses med nogen, eller måske blive genkendt osv :)
Faktisk ankom Julia fra Ålerusen, lidt før de andre :) Helt efter aftale og jeg glædede mig meget til at hilse på igen!! Godt at se dig Julia.

Nå men tilbage til i aftens emne. Nemlig at Julia skulle holde foredrag for os herude i lille Lunderskov. Det var bare SUPER godt Julia :) Det er fedt at du står der og siger det som mange andre ikke tør ;) Jeg husker selv at jeg stod der som meget ung nybagt mor... og meget meget usikker... Og følte mig meget meget forkert og så meget anderledes end det der stod i diverse lyserødt bøger med store ord om moderskabet!!! En skam jeg ikke kunne læse din bog dengang...
Vi var en lille forsamling på 36 ... hvis jeg husker rigtigt :) og stemningen var bare fin. Der var alle aldre fra nyfødt (næsten), til oldemor... Virkelig dejligt at se.

Det eneste jeg sådan set ærger mig over lige nu, var at jeg ikke havde en crispny bog med, så jeg lige kunne forsøge at tigge mig til en lille hilsen indeni!!

2 kommentarer:

Britta sagde ...

Øv der skulle have været 37...
Har sagt til Rasmus at det er slut med at lege med økse når mor skal i byen ;-)

Tina sagde ...

Britta: jaaah der skulle :) Næste gang placerer i Rasmus i puderummet HELE dagen op til ;)

Send en kommentar