Creativ indkøbs messe

onsdag den 29. april 2009

Jeg var idag indbudt til at tage med mine to søde bibliotekarer, Lisbeth og Solveig, til Creativ Indkøbs messe i Vejle. Creativ Company havde en masse spændende at byde på...lød rygtet!!
Og se, det siger man altså ikke nej til, når man hedder Tina og elsker ny inspiration ;)

Der var så baaare lige den lille hage, at jeg skulle hoppe på toget i Lunderskov og stå af igen i Kolding!!! OG? tænker du nok.... Men se, det gør jeg ikke... jeg er bange for at køre med tog og jeg er hamrende stolt over at jeg gjorde det ;) For hvad gør man ikke, for en dag med de to dejlige kvinder!?

Vi gik til makronerne, fra starten af. Vi lagde ud med at skulle nålefilte en lille trolde broche! Slet ikke så svært endda... selvom de der næser altså driller lidt! :) Men hvor er det sjovt at se hvor forskellige vores brocher blev! Ja hele bordet rundt, var der store forskelle i hovedfaconer, næser, munde, hår og farver. Helt sikkert en ting, der kunne være sjovt at introducere byens børn for.

Dernæst valgte vi at lægge ører til et foredrag med Tina Dalbøge, der b.la. har skrevet bogen: "Førstehjælp til fantasien"! Og det var en super oplevelse. For det første gik Tina personligt rundt og gav hånd til os ALLEsammen, rundt ved bordene! Det har jeg aldrig prøvet før og det var virkelig fedt.

Og der er ikke nogen tvivl om at bogen er mere end bare ET kig værd. Den er smækfyldt med gode små idéer, som vi alle har adgang til, med de ting vi nu har i hjemmet allerede. Kartoffeldyr, ståltrådsmennesker, ledningsfigurer osv osv, er at finde deri.

Da vi havde hygget med Tina og hendes fine foredrag. Tog vi lige en runde og kiggede på alle de lækre ting, som Creativ Company kan diske op med. Og det er altså ikke småting, skulle jeg lige hilse og sige :) Jeg har haft kløe i fingrene og savl ned af hagen indtil flere gang idag ;)

Se lige disse søde uldtotter!! Er de ikke bare kære? :) Jeg får helt lyst til at filte mere. For jeg fik prøvet det og fundet ud af at det ikke er så stikkende og stift, som jeg troede. Godt man sommetider får flyttet med ens forestillinger.

Een af de ting, inden for uld, jeg gerne vil prøve, er disse SUPER smukke tørklæder. I en blanding af uld og silke. Jeg ved ikke helt hvordan.... det fandt jeg ikke ud af. Men det er på "to do listen"...

Se lige ham her!!! Jeg tror det er en ham, men jeg spurgte ikke ;) Men for dælen da! Jeg skal da vist lige ud og rode efter noget ståltråd på et tidspunkt. Han var at finde på Tina Dalbøges stand.

Disse små garnfætre har jeg kendt i nogen tid. Nanna har nemlig haft nogen stykker på sin skoletaske. Og jeg har nu luret hvordan de er bygget op ;) Så mon ikke også det var en mulighed herude i Lunderskov? Søde og sjove er de i hvert fald!

Altså øøhh, bare sådan lige for at vise, at jeg ikke bare har gået med hænderne i lommen eller på kameraet alene... så se bare her. Hvabehar - nogen fingre!!! ;) Jeg har nålefiltet, malet med silkemaling og malet glasfad! Og af een eller anden mystisk grund, KAN jeg ikke lave noget med maling, uden at det svagt antydes på hænder og tøj bagefter!!!

Lige et sidste kik ud over den ene hal, inden turen gik hjemad igen. Mæt af indtryk - og fuld af gode idéer og muligheder til arrangementer herude i Lunderskov. :) Dejlig dag!!

Og nu fortsætter den med det her... masser af læsestof:

12 kommentarer:

Heidi sagde ...

Ja, Creative Company er et slaraffenland for sådan nogen som os. ;o)
Og det ligger ikke ret langt fra min bopæl. Desværre har de ikke en forretning, men kun internetsalg. :o(

Pernille sagde ...

Jeg ser frem til de kommer til Roskilde, og satser på at finde derud sammen med en kollega :)

Kagekonen sagde ...

nøj, hvor ser det ud som en god dag. Hele togturen værd, ikk?

Tina sagde ...

Heidi: Jaah en skam der ikke er en fysisk butik man kan gå ind og gramse i :) Men nu har jeg set og rørt.... så ved jeg LIGE hvad jeg godt kunne bestille, hvis jeg stod med en blanco chek! ;)

Pernille: Jaaah du skal endelig tage derinde :) det er rigtigt godt!!

Pia: Det var en VILDT god dag :):) Og HELT sikkert togturen værd!!! Og jeg skal altså øve mig mere i det tog der... jeg er træt af at sådan en togangst skal styre det ;)

Britta sagde ...

Ja men kan godt se at du har haft hænderne oppe af lommerne ;-)
Lyder som en sjov og hyggelig dag.
Nu bliver det spændende at se alle de ting du får ud af al inspirationen :-)

Tina sagde ...

Britta: Ja tænkte at jeg ville vise beviset, inden jeg vaskede det af. ;) Jeg håber at finde krudtet frem til at få lavet noget. Jeg ved ikke hvorfor jeg har totalt kreativblokering lige nu.

hanneb sagde ...

Flot ring som også matcher smukt med fingrene:-) Lyder som en skøn dag, med masser af indtryk...

Henriette sagde ...

Skønt med en fotoreportage. Jeg selv får nyhedsbrever derfra, men bor jo lige lidt for langt væk til selv at deltage.

Tak for kigget :-)

Jette sagde ...

Det lyder som en rigtig lækker og inspirerende tur du har haft der, og nu har du vel snart en masse ideer der kommer her på bloggen, glæder mig til at se dem. Jeg har slet ikke tid til det kreative indendørs lige nu, det foregår i haven det hele.

Anonym sagde ...

Dejligt at læse om jeres oplevelser - Som ansat ved CC luner det at læse om jeres tilfredshed med vores messe.

Creativ Company åbner butik den 1 oktober i Holstebro ;-)

Heidi sagde ...

Ser meget spændende og kreativt ud. Jeg vil holde øje med deres næste messe. Nu er det sommer ikke lige tid, men måske til efteråret.

Dorothy sagde ...

That was so exciting and adventurous.

Send en kommentar