SKØN krea-selskab!

fredag den 9. marts 2012


Oskar og jeg har haft besøg idag, af den skønne Lene! Vi har hygget, snakket (meget) og hæklet (lidt) ;) Vi har vendt den halve verdenssituation og lidt mere til !

Og Oskar fik lov at trevle Lenes muffin op igen, det heldige skarn. Det får han ellers ikke lov til ;) Og jeg tror der var gensidig kærlighed mellem de to idag. Jeg måtte også lige lure i Lenes kurv da hun gik, om der gemte sig en Oskar i den! ;)

Lene, tak for hyggeligt selskab og tak for den vildt søde kaktus og ikke mindst det søde krus, hvor jeg vil putte nogen små blomster i. Enten nogen krokus eller små perlehyacinter. DET må blive min påske, med kruset ;)

Til slut blev vi nødt til at smutte ind om den lille søde butik i Vejen, hvor hun havde fundet kaktussen. Nuuj en dejlig lille butik og med vildt billige priser!

Og så troede vi da lige vi skulle i Netto efter bla. en strikkebog... men øøhh som altid finder jeg ud af ting, sådan lidt efter alle andre.


De er altså åbenbart ved at bygge en ny Netto ude i Vejen... så hylderne i den gamle var stort set tomme.... så ingen bog til mig i denne omgang :)

Men mandag åbner den nye... eller var det senere? Så kan det være jeg er heldig, når den åbner.

I hvert fald, skal jeg snart ud til dig Lene! Så må vi lige vende den anden halvdel af verdenssituationen der ;)

8 kommentarer:

Merete sagde ...

Tina jeg vil gerne gå over i vores lokal Netto og se om der skulle være flere af Lene´s bøger?

Tina sagde ...

Det gør ikke noget Merete :) Så sparer jeg jo de penge ;) Kassen er klappet i, her i overgangsfasen efter Nanna er fyldt 18... skal liiiige finde fodfæste igen!

Pia sagde ...

Skal vi snart på en foto tur ... en god eftermiddag eller en dag i påsken måske ?

Tina sagde ...

DET synes jeg vi skal Pia :) Jeg krydser fingre for skønt vejr... jeg trænger sådan til at komme ud og fotografere :)

Pia sagde ...

HERLIGT ...

Lene sagde ...

Ja for pokker hvor vi fik snakket meget, men vores snak gav god mening for mig...you know...
Og så er jeg jo dyyyyybt forelsket i Oskar. Lækker kat. Skøn dag og tak for inspirationen. Du er ALTID velkommen og jeg glæder mig til få fint besøg af dig....uha så skal jeg jo ud at købe te ;D Knus fra Lene

Inger Risengaard sagde ...

Det er altid så hyggeligt med krea-selskab ;-)

Tina sagde ...

Lene, det gjorde det bestemt også for mig! :) Og i lige måde Lene!!

Inger, det er viiildt hyggeligt :) Glæder mig til sommer, hvor det så også kan foregå udenfor på terrassen, med sol og varme!!

Send en kommentar