Jeg er SÅ klar !

tirsdag den 13. marts 2012


Så, er jeg så klar, som jeg kan blive! Til at forene glas og keramik :) Skålene fra tidligere, er nu gennemtørre og jeg har slebet dem med fint sandpapir idag.

Nu mangler de bare en brænding. Og så skal jeg lige finde ud af om man kan "glasere" dem, med noget der næsten ikke kan ses. Jeg ved INTET om hvad jeg har gang i, da jeg aldrig har rodet med keramik før. Altså lige bortset fra den mælkebøtte jeg forsøgte at lave sidste år!

Så jeg er på fuldstændig bar bund, mht. om min idé overhovedet kan gennemføres :) Men man lærer jo hele tiden, ikke?

Nu har jeg i hvert fald formet to skåle, uden at vide hvordan man gjorde det. Og de er tørre.... og så kan jeg bare kun vente og se om de overlever ovnen.

Dernæst skal de lægges noget glas på ydersiden, udformet som fadet under den ene skål på billedet.
Jeg er spændt på om det duer, eller om hele min idé falder til jorden og lang tids arbejde er spildt. Det må tiden vise. Jeg skal jo desværre vente min. en uge på at finde ud af om brændingen af skålene alene virker. Og dernæst om man kan smide de færdigt brændte skåle i glasovnen og lade glasset omslutte deres ydre.

Skålene i sig selv, er jeg i hvert fald ganske godt tilfreds med. Det gik bedre end forventet, med at gøre dem fine runde i bunden, samt ensartede tykke over det hele.

Resten..... tjaaa, stay tuned !! ;)


4 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Jeg er så spændt - det lyder som en vildt god ide :)

Helledie-hæklerier sagde ...

Hvor er skålene flotte.......spændende med dit projekt :-)

Tina sagde ...

Jeg håber det ender godt :) Der går desværre en uge inden jeg kan se skålene, efter de er brændt. Så skal glasset brændes og til sidst brændes ned over skålen. Så et langtidsprojekt på 2-3 uger endnu ;)

Carina sagde ...

Hvor er de flotte :)

Jeg tænkte at min give away på min blog, om et gavekort på 150kr. til ulstrupgarn måske kunne være noget for dig?

Smil fra Carina
inascarinas.blogspot.com

Send en kommentar