Flyvende photoshoot

fredag den 23. marts 2012


Jeg har leget indendøre, her til eftermiddag :) Og inden nogen råber højt, så ER disse fotos fuldstændig inspireret af hende her. Hun gør det til UG med kryds og slange og jeg fik sådan lyst til at prøve, at gøre hende kunsten efter. Derfor!..... hvis de ser lidt bekendte ud.

Nu ved jeg, hvad det indebærer at lave sådanne fotos og kan nu arbejde videre med egne idéer :) Men for huuulen jeg mangler plads !!! Og nogen lidt pænere modeller end migselv ;)

Men er du vimmer det kræver tålmod, mavemuller, omtanke for lys og skygger og ja.... plads ;)
Jeg vil gerne lave noget lignende, om aftenen, i et rum med en seng. Hvor der er rigeligt plads til at fotografere og leget med lys osv. Nanna havde godt nok sagt jeg bare kunne bruge hendes seng, nu hun ikke var hjemme. Men tiden er løbet fra mig og "gad" ærlig talt ikke begynde at indrette værelset og sengen, sådan som jeg har et billede af det, i mit hovede :)

Så i må nøjes med denne dags leg!

Og så lover jeg, at de bliver bedre, næste gang jeg leger med denne form for fotografi. ;)Lidt efterbehandling, kan dog gøre rigtigt meget, for stemningen i billedet :) Jeg kan personligt b edre lide dette.

11 kommentarer:

Frederikke Mikkelsen sagde ...

Fin blog og gode billeder. Håber du vil kigge forbi min blog og blive fast læser <3 Knus Frederikke
www.obfashioned.blogspot.com

Tina sagde ...

Hej Frederikke :) Tusind taks kal du have :) Jeg vil da fluks kigge over og se din blog!

Lea sagde ...

Gud hvor er er feeeede!! Har ingen ide om hvordan du har taget dem og ved heller ikke om jeg vil vide det.. hvis du nogensinde laver et print sendet du bare et min vej. .

Tina sagde ...

Tak Lea :) Jeg KASTEDE mig op i luften og knipsede ;) Aj der er triks bag ... og ingen er kommet til skade :)Måske jeg får et fremkaldt... det skal jeg lige tygge over.

Lene sagde ...

hold da helt op mand....øh kvinde...hvor er det for sejt

Tina sagde ...

Lene: Tusind tak kvinde ;) ;)

Anonym sagde ...

Utroligt inspirerende! :)
Wauw!

Er det mon en kopi af "Den Hellige Sten" der ligger på gulvet? :)

/Jette

Pernille sagde ...

Hold op hvor er de spændende :)

Bebiane sagde ...

Wauu hvor er de fede....du er hammer god :-))) God ide med en seng, men du skulle finde en himmelseng og masser af hvide lagner....du må finde et slot, hvor du må låne deres senge og sale :-)

Tina sagde ...

Pernille .. Tak skal du have :)

Tina sagde ...

Bebiane : det må jeg undersøge om man kan få lov til .. Det var en god ide :)

Send en kommentar