Påske

fredag den 16. marts 2012


Jeg må tilstå at påske, ikke er en højtid jeg fejrer. Faktisk kan jeg ikke ret godt lide påskepynt. I hvert fald ikke den traditionelle slags.

Og nu er der godt nok et påskedekoration på billedet. Men det er en jeg har fået, af en af de kvinder der kommer i min torsdags cafe :) Meget sødt tænkt af hende og jeg blev da også glad. Det må man endelig ikke misforstå.

Jeg er bare ikke vild med påskeliljer og påsketing. Men den får lov at stå og pynte lidt, inden jeg planter den ud i haven :)

Det nærmeste man vel kan komme påskepynt i mit hjem, er nok fuglene forneden. Selvom de på ingen måde er tiltænkt at være påskepynt. De skal have lov at stå hele året.... uanset årstid og højtid ;)

Er du til påskepynt og påske?
5 kommentarer:

Lene sagde ...

Hvor er det en fin dekoration. Jeg er heller ikke til det store påske-halløj, selv om jeg gerne vil....når bare aldrig at få pyntet før det er for sent. Pas på at Oskar ikke forelsker sig i påskelijlerne....de er giftige. Sidste år spiste min Bølle blomsterne og måtte en tur til dyrlæge. 700 kroner slap jeg med, men havde han spist af løget, så ville det ha' gået helt galt. Bliver du ikke helt vild med blomsterne nu ? ;D

Tina sagde ...

Nej jeg anede ikke at de var giftige for katte! Håber da han holder sig fra dem, ude i haven så! :) Men eeeh tror da snart den skal ud og bo den blomst. Selvom han ikke rigtigt viser interesse for nogen planter overhovedet.

Xanita sagde ...

Jeg har lidt påskepynt derhjemme, men får næsten aldrig taget mig sammen til at finde det frem. Men jeg elsker at lave påskepynt i perler. Små påskeæg var det første min Bedstemor lærte mig at lave, så det vækker minder. Og min mor plejer at tage en gren med gæslinger ind og hænge en masse af disse perle-påskeæg på. Det synes jeg er rigtigt fint. Synes det er rigtigt hyggeligt med påskepynt, men det er ikke så tit man ser det mere synes jeg.

Anonym sagde ...

Vi fejrer heller ikke rigtig påske - udover at vi altså har ferie :-) Jeg er dog meget glad med forårspynt og køber jævnligt påskeliljer, tulipaner eller finder andre farverige ting at pynte med på denne tid af året. Jeg tror det er et behov for at få lidt friske farver indenfor - det elsker jeg på denne tid af året.
Jeg synes dine fugle er rigtig søde.

Tina sagde ...

Xanita: Jeg havde engang noget, men fik det aldrig frem og har heller aldrig brudt mig om det der købe-noget :) Men gæslingerne er nu pæne!!

Schjerning: Det lyder lidt som her :) Bortset fra jeg ikke lige køber påskeliljer... KUN tulipaner og andet med kulør ;) Men det er for mig også mere noget forårsagtigt!! Trænger Så meget til farve efter en lang grå vinter.
Tak :) fuglene er vist at finde i superbrugsen lige nu.

Send en kommentar