En smule forår

lørdag den 31. marts 2012


Vejret har været intet mindre end dejligt idag! Trods de lovede byger, som her "kun" blev til snebyge imorges, har solen skinnet fra en blå himmel, overdrysset med små totter af hvidt.


Jeg har tullet rundt i haven og pillet lidt ukrudt her og der. Mens jeg grubler over hvor f***** Oskar gemmer sig. Igen idag, ringede telefonen, at Oskar nok var blevet set nede i byen, ved kiosken. Men efter at have ledt og kaldt både i eftermiddags og til aften, uden held, er det næsten ubærligt!

Så det eneste der har stået for skud, af min rastløshed og frustration, er ukrudtet. Tilgengæld har jeg nogen fine bede nu!!


Men bortset fra det kommende kedelige vejr, som vejrprofeterne taler om, så vidner min hæk om snarlig forår/sommer. Den er så småt ved at springe ud og har nu et skær af lysegrønt over sig. Dejligt... det er super meget tiltrængt! Jeg savner frygteligt noget varme og solskin.

Og vi har lige nået at smage det.... så bare tanken om vinterligt vejr den kommende uge, er da lige til at få knopper af !


I så tilfælde, må jeg så bare kigge tilbage på denne post og tænke: Det ER på vej, det er lige om hjørnet :)


3 kommentarer:

Lene sagde ...

Tina, Oskar er faret vild og kan ikke finde hjem. En kat skal være omkring et år gammel før den kan finde hjem, hvis den kommer mere end 800 meter hjemmefra....vidste du godt det? Du må ud at lede og trave byen tynd, han er derude. Knus og masser af tanker

Anonym sagde ...

Dejlige forårsbilleder.
Jeg håber du finder Oskar igen snart.

Tina sagde ...

Lene: Ja det vidste jeg godt Lene.... Oskar er KUN lige omkring et år. Så det er nok sådan noget der er sket. Men hold K*** hvor har vi ledt og kaldt :( Begynder at miste modet lidt.

Schjerning: Tak :) Det håber jeg også, for nu begynder det at føles svært. Og jeg begynder at forsøge at lade synke ind, at der også kan være den mulighed at han ikke gør :(

Send en kommentar