Kedsomhed

søndag den 11. marts 2012


Kedsomhed er en sjælden ting for mig! Altså sådan rigtigt kedsomhed. Jeg er så utroligt rastløs de her dage, og alligevel formår jeg at kede mig frygteligt.

Der er intet der rigtigt kan fange min interesse. Idéerne står sådan set fint nok i kø, men det er "bare ikke lige det jeg gider"! Kender du det?

Jeg har haft nogen dage i streg, hvor jeg intet rigtigt skulle. Det er ellers noget jeg har sukket efter, et stykke tid, da kroppen har sagt fra længe. Men nu hvor dagene så har været der, er tiden pludselig lang og jeg bliver rigtigt "børne-rastløs" ;) Det er næsten pinligt.

Det eneste jeg har fået lavet, er lidt oprydning.... hvilket jo også skal til! Men jeg får ikke gjort det i bund, da rastløsheden gør, at jeg ikke kan fastholde fokus.

Dernæst har jeg fået hæklet lidt flere lapper til mit tørklæde. Men det bliver kun til en enkelt her og der... igen fordi rastløshedens træls ansigt, viser sig.

Idag har jeg tusset rundt og surfet lidt, siddet lidt, gået lidt og tjaaa doodlet lidt :) Det var lige hvad hovedet ville være med til.

Jeg trænger til sol, fototure og tjaaaa.... ved det faktisk ikke helt :) Jeg kunne også bare starte en ny doodle... og vente på at hoved og krop igen springer i gear!!!

5 kommentarer:

Frk. Smed sagde ...

Kender det udmærket godt, har selv haft det sådan de sidste to dage. Havde ellers planlagt at jeg skulle have syen en kjole færdig her i weekenden. Har bare ikke gidet sy det sidste. Men håber på dit kreative humør snart kommer igen.

Lydert sagde ...

Oh jo, jeg kender skam godt de dage, hvor man har fri til endelig at få gjort nogle af de ting, man ikke når til daglig - og pludselig er dagen gået uden at man har fået lavet noget som helst

Tina sagde ...

Smed: hmmm mon der er noget kedsomhed i luften? :)

Lydert: Åh det er næsten ulideligt træls ;) Burde jo bare være at gå igang !

Pia sagde ...

Jeg har efterhånden lært mig at sådan er der nogle dage, der bare er ...
og andre dage er fyldt med energi. Det er bare kroppens måde at sige: jeg har brug for ingenting i dag, så lad vær med at ærgre dig. Du ved at energierne kommer igen !
Jeg har været maaaange år om at læde det :)

Tina sagde ...

Pia: jeg må indrømme at jeg ikke har lært det endnu :) jeg er ikke ret god til at lave ingenting. Men ikke desto mindre, har jeg ikke lavet noget idag .... så du har nok ret, man skal nok bare lade det være sådan!

Send en kommentar