Håndarbejdsmessen i Middelfart

lørdag den 17. marts 2012

Garn garagens fine bod, inden folk væltede ind.
Jeps, der har jeg brugt HELE min dag :) og jeg har nydt det !!

Jeg ankom sådan lige til åbningstid, eller måske lidt før. I hvert fald var det før folk strømmede ind, så der var god tid til at hilse på både pigerne i Garn Garagen, pigerne hos Geilsk og mange andre :)

Og jeg indrømmer at jeg havde håbet på at sludre videre med Lene! Men hun havde forsøgt at nedlægge en væg med et karatespark....  MEN heldigvis, fik hun den geniale idé (muligvis efter en anelse pres fra Dorthe og jeg), at komme ud og humpe rundt alligevel :) Så jeg har tilbragt dagen i selskab med en skøn kvinde, som jeg snakker rigtig godt med!

seee alle "mine" flotte banderoler! ;)
Men jeg mødte en hel del dejlige kvinder idag :) Det gør jeg jo altid på sådanne messer... så det var nu ikke noget nyt!! Men Julia, viste mig hvordan man spandt garn, på den ten, Lene havde med til mig. Lene har nemlig spundet "garn" ud af avispapir og jeg skal se om jeg kan gøre hende kunsten efter! Og nu hvor jeg har lånt tenen, skal jeg også liiiige se om jeg kan spinde i uld!

vil så gerne lære dobb.strik, som tørklædet her. Selvom det ikke ser ud til at det giver varmen, ifølge ginen her ;)
Men jeg har også mødt mange andre idag :) For at nævne nogen (husker alle jeg har mødt, men er nogen gange dum til at huske navne/blogs) .... Tineke, hos Geilsk, Tine var et smut forbi Garn Garagen, mens jeg gav en hånd med. Christa, mødte jeg af et par omgange og vi fik drillet Lene lidt med hendes Cola-holiker-tendenser ;) Og pigerne hos Tante Grøn--- hvor jeg håååbede at få mit hvide zpaghetti garn med hjem. Desværre havde de ikke fået hvid hjem til messen... så må liiige ha fat i dem igen online ;)

Og jeg fik også hilst på Trine, der sad og strikkede løs i caféen, sammen med Julia og Christa :)
Ganske kort, blev det også til et kort møde med Karen og hendes små fotografer, der bestemt havde fået NOK af messe ;) Og Mette fra Bettekun, som jeg ikke havde hilst på før. Og min søde bibliotekar, der stod hos Patchwork Kælderen og delte ud af sin viden... hun er knalddygtig!

Faktisk er jeg NÆSTEN sikker på, jeg også så Cruella de Vil også ;)

Puha jeg bliver helt øm i fingrene af skrive om alle dem jeg har hilst på :) Der var mange flere... og jeg er glad for at have hilst på hver og een af jer :)

Lene og jeg gad godt hende her, men hun måtte blive boende på messen :) Lille søde Ul (d) a.
MEN fristelser var der tilgengæld nok af! Jeg fik garn og opskrift hos Garn Garagen til et hæklet rør......... og de alle tillod sig at NÆGTE mig adgang til limegrønt garn!!! Jeg forstår det ikke!!!
Og så købte jeg en bog, som jeg ofte har været vendt tilbage til :) "Slip maskerne løs" af Lotte Kjær.

Nogen silke-orms-pupper, der muligvis kommer til at bo på et maleri... eller noget andet ;)

Og så fik jeg endelig fat i nogen dimser til mine Knit Pro pinde, der viser hvad størrelse pinde jeg har strikket på, når jeg har skruet pindene af og lagt strikketøjet i kurven, med en wire på :) Jeg gleeemmer altså tit hvad pind jeg var igang med!!!
NU er jeg også træt ... men på den der gode måde, med smil på læben, hovedet fyldt af dagens indtryk og nye ideer :) dejligt !!!
16 kommentarer:

Helle Rasmussen sagde ...

Hvor ser det dejligt hyggeligt ud, sikke et fint "lager" "du" har, :)Tænk at man kan gå rundt en hel dag sådan et sted, det lyder som at være i himlen. Og så med et Ellen Holm tørklæde, det er rigtig fint. Tror godt du kan hoppe ud i det, det sværeste er de første pinde og så lige få styr på teknikken, men så kører det derudaf. Jeg har gang i et dobbeltstrikket fra Anette Danielsen. Men er et rimeligt svært mønster.
Hvem har lavet Kjolen? den ser spændende ud.

Tina sagde ...

Helle: Jaaah det var fedt at stå med alt det garn mellem hænderne! Jeg VIL lære det dobb. strik og skal også nok ;) Kjolen er designet af hende her: http://heksegarn.blogspot.com/ :)

Anonym sagde ...

Det lyder til at du har haft en god dag. Jeg synes også kjolen ser rigtig fin ud - og tørklædet for den sags skyld.
Jeg har prøvet lidt dobbeltstrik, men havde ikke rigtig tålmodigheden til at lære det ordentligt på daværende tidspunkt. Flot ser det dog ud - og det bliver sikkert også dejlig varmt.

Lene sagde ...

Åhhh ja det var en god dag og jeg kunne godt tænke endnu en runde ;D.
Æææælsker Ul(d)la ;D
Tak for godt selskab sødeste Tina

elledillen sagde ...

Er helt forelsket i den lyserøde kjole du ved ikke tilfældigvis hvor og om man kan købe en opskrift på den et sted

Gitte sagde ...

Dejlige billeder. Lyder som en skøn dag.

Tine sagde ...

Det var en superflot stand!
Og jeg var da også forbi flere gange for at forøge lageret :-)
Super hyggeligt at hilse på dig.
Men kan sørme godt forstå du er træt. Der var travlt på standen :-)

Tina sagde ...

Schjerning: Helt bestemt jeg havde :) Jeg har heller ikke vildt stor strikketålmodighed... meeen skal altså prøve en dag :)

Lene: Jaaa ku jeg nu også, men så skulle det være fra nu og frem.... er det ikke næsten for sent ? :)

Elledillen: Jo da, den kan du købe hos Garn Garagen :) link i teksten!

Gitte: Taaaak :) selvom det desværre kun blev til mobilfotos... jeg orkede ikke at slæbe rundt på stor kamera.

Tine: Jeg stod ikke og passede stand ret længe... så dem der kæmpede i standen skal have de store credits ;)

Fru.Nikolajsen sagde ...

åh ville gerne selv have været der, men var forhindret. Faldt straks over det lille får/lam, kan du fortælle mig hvem der havde den med, for den kunne jeg da godt tænke mig at få fat i mønsteret på ;0)
Dejlig blog du har.
Mvh Susanne, http://suskreahjoerne.blogspot.com/

Tina sagde ...

Fru Nikolajsen: Den er også suuuper sød :) jeg mender det var Uldgaarden der havde den med :) Den kunne fåes som kit, eller som opskrift i en bog med mange andre små dyr :)

Pia sagde ...

Har du et sted vi kan mødes (bor i Middelfart) så vil jeg gerne lære dig dobbeltstrik - har lavet en del tørklæder, en enkelt barnetrøje og lidt andet sjov i teknikken.

VH
Pi@ i Strib

Tineke sagde ...

Det var hyggeligt at se dig igen! Og fine banderoller som du har fået lavet :)

Tina sagde ...

Pia: uha skal lige have færdiggjort nogen af aaaalle mine igangværende projekter :) Men jeg gik altid en kop the/kaffe... Også selvom jeg ikke lige skal lære dobb. strik ;)

Tineke: I lige måde :) Selvom i havde rygende travlt !! (heldigvis kan man sige) ... ja ikke? er da lidt stolt alligevel ;)

Bebiane sagde ...

Hold så fast, du har mødt så mange spændende mennesker....og ja dine banderoler er så seje.
Dejligt at du har haft en så festlig messedag :-))

Tina sagde ...

Bebiane: Jaaah der var mange søde mennesker der i lørdags :) Og jeg har sådan på fornemmelsen jeg har glemt at nævne nogen, men det er ikk emed vilje!!
Jaaa det er lidt sjovt at se sine banderoler på sådan en messe ;)Tre gange har jeg nu set mine ting i fuld offentlighed, på produkter. Det blir jeg ikke træt af.

Pernille sagde ...

Sikke mange du har mødt. Jeg var der fredag, og er også næsten sikker på at have mødt Cruella de Vil :)

Send en kommentar