KOM nu hjem!

onsdag den 28. marts 2012


Måske jeg har fældet tårer forgæves, måske jeg har bekymret mig uden grund... det vil tiden vise.

I hvert fald er Oskar lige nu PIST borte. Han blev lukket ud mandag aften kl 22, lige før han ellers plejer at tigge "aftensmad". (Han plejer at få mad kl. 23 og så bliver han lukket ud for natten).
Og siden har jeg ikke set skyggen af ham.

To døgn uden at komme hjem, ligner ham SLET ikke! Han plejer altid... som i a l t i d, at komme hjem til vores aftensmad, når gryder og pander bliver rørt ved.

Så jeg er selvsagt bekymret. Især fordi hans rutiner normalt er så faste. Og ikke mindst at han faktisk er kastreret og derfor ikke burde ha den store strejfe-trang.

Men to, har idag fortalt om deres kastrater og deres (dog sjældne) strejfeture. Det er det eneste der giver mig lidt håb endnu.

Men følelsen "ikke at vide" er hæslig!!!! Aldrig nogensinde har jeg haft en kat, som jeg har knyttet mig så stærkt til. Underligt i nogens ører, har jeg lært... men ikke desto mindre sandt. Oskar rummer ALT det jeg ønsker mig hos en kat, og mere til.

Så jeg tigger inderligt om at intet er sket ham og at han meget snart banker på terrassedøren igen! Og skulle det værste være sket, vil jeg sååå gerne have besked om det, hvis nogen ser ham ligge et sted.

Puha, forsøger at håbe.... TO dage mere, max.... så efterlyser jeg ham overalt. Idag har jeg efterlyst ham hos Dansk Katteregister.

Er der nogen af jer der kan sige mig, om andre, der samler en øremærket kat op, kan "omregistrere" en kat, uden at jeg bliver kontaktet??? HVIS nu, man forestiller sig at nogen har nupset ham, og de tager ham til dyrlægen og bilder dem ind, at de har købt ham?
19 kommentarer:

Britta sagde ...

Jeg krydser arme, ben og fingre for at han snart dukker op.
Mon ikke man skal have en underskrift fra den tidligere ejer hvis den skal omregistreres? Hvis du har kontaktet registret og sagt at han er væk, burde det slet ikke være muligt at gøre

Anita sagde ...

Øv for pokker. Jeg ved ingenting om omregistrering, men jeg håber sådan, at han kommer hjem til dig igen.

Min første tanke var, at han måske putter/hygger sig hos nogle gode mennesker lige i nærheden, men de ville vel kontakte dig, hvis det var tilfældet.

Jeg håber, håber, håber og krydser fingre!

(((Kæmpekram)))

Lene sagde ...

åh sødeste Tina, jeg føler sådan med dig og håber altså at Oskar er kommet hjem igen.
Det er godt at du har meldt ham savnet, for man kan sagtens omregistrere en kat pr. telefon....der er lige et par formalier der også skal til, men godt at du har ham registreret som savnet.

Lene sagde ...

Åhhh hvor jeg h¨ber at han dukker op i dag, kan godt følge dig i det uvisse. Så håber virkelig at han snart er hjemme hos dig igen.

Tina sagde ...

Britta: Stadig ingen Oskar! Ikke ifølge Lene i hvert fald... ogjeg frygtede det var så let.

Anita: Ja ØV og tis nå :( Han har før besøgt andre, ved jeg. Men aldrig et døgn... han er altid hjemme til aftensmad, minimum.

Lene: Jeg frygtede det var så nemt:( hvad søren er meningen med øremærkning, hvis folk bare kan ringe og ændre det så nemt?
Men idag afleverer jeg også en seddel med foto, hos dyrlægen!! I tilfælde af at nogen kommer derned med ham. ØV for hulen hvor jeg dog savner ham, så det gør helt ondt.

Susanne sagde ...

Der er kan nemt gå forårskuller i en kastreret hankat... Men han kan jo også være smuttet i et haveskur der har været åben pga det gode vejr og SÅ blevet lukket uden at de ved han er der..... Vi har oplevet at have en kat i garagen et par dage (uden at vide det). Så jeg ville tage en runde i nabolaget med en lille seddel til postkasserne.
Krydser fingre for dig og ham
Kh
Susanne i SIlkeborg

Deborah sagde ...

Jeg føler i den grad med dig. Det samme skete med min store dejlige hankat. Jeg tror ikke nogen bare kan omregistrere din kat, uden beviser af nogen slags. Så ville systemet jo være komplet udueligt. Håber alt det bedste, og at han snart kommer hjem igen.

Min lille hunmis, havde også meget faste rutiner, og hun var væk i en nat, og jeg gik i koma af samme grund. Hun kom dog næste morgen, og havde tydeligt været lukket inde et sted.

Anonym sagde ...

Åhh... hvor kan jeg følge din bekymring. Æv.
Jeg har altså oplevet at det ikke var så nemt at omregistrere en kat: Købte i efteråret en kat (vidunderlig!) via DBA. Den kunne IKKE blive omregistreret før den tidligere ejer havde givet tilladelse.
mvh
HanneM

Tina sagde ...

Susanne: Jeg håber bare folk ser mine opslag i byen og tjekker deres skure :/ Ellers kan han jo sidde der længe, nu når vejret bliver skidt.

Deborah: Jeg har talt med 3 mennesker de sidste dage der bekræfter at en kat nemt kan omregistreres med et telefonopkald. Så det sker!

Hanne: Ja ÆV!Godt at høre en modsat historie også.. det er jeg glad for. For jeg har hørt rigeligt med historier om at et lille opkald er nok i rigtig mange tilfælde. Men jeg har meldt ham savnet på katteregistret, så jeg håber at hvis nogen forsøger, så popper det op.

Tina Dalbøge sagde ...

Hvor synd for dig. Håber han er kommet hjem nu.

Kirsten Krat sagde ...

Hej

Håber snart du får din kat hjem igen, det er næsten ikke til at holde ud ikke at vide hvor ens kæledyr er.

mange hilsner
Kirsten

Tina sagde ...

Stadig intet nyt desværre :(

Anonym sagde ...

Det hender katter tar seg inn i fremmede kjellere eller garasjer - be alle i ditt nabolag sjekke.

Jeg håper Oskar kommer til rette - Det verste er å ikke vite!
Hilsen Kattemamma i Norge

Pernille sagde ...

Jeg krydser alle mine fingre, og husker tydeligt bekymringerne, når kattene ikke kom hjem.

Tina sagde ...

Tak Pernille! Ja man grubler en HEL del, vil jeg bare sige. Desværre intet nyt endnu...men håber stadig på at han "bare" er på eventyr.

Tina sagde ...

Kattemamma: Jeg tror, at efter en uge, så har folk været i kældere og skure og kigge. Men ihhh håber snart han kommer hjem, den lille missekat. For ja, det værste er ikke at vide!

Camille sagde ...

jeg håber virkelig virkelig også for dig at han snart kommer hjem igen den smukke mis, det jo ikke til at holde ud!!!

Camille sagde ...

hvis man virkelig kan ringe og få katten over i ens eget navn, så forstår jeg altså ikk at der findes folk der kan finde på det!!! det kan næsten ikke være rigtig....

Tina sagde ...

Camille: Jaaah håber jeg også :( Synes han har holdt ferie fra hjemmet for de næste mange år nu.
De påstår man ikke kan, derinde. Men kender flere der siger de har prøvet det eller kender nogen der har.

Send en kommentar