SMUKT vejr idag !

mandag den 27. december 2010


Idag har vejret virkelig vist sig fra sin smukkeste side :) Flot flot blå himmel og så de flotte hvidklædte træer, som kontrast


Trods det flotte vejr, var der ingen der picknick'ede i parken idag ;) Det ser ellers indbydende ud, trods temperaturen.


Jeg elsker vinter og sne... det ved de fleste af mine læsere vist efterhånden ;) MEN når det er sagt, så synes jeg altså her er ved at være pænt koldt. Med tocifrede kuldgrader i døgndrift, er det ikke sååå sjovt mere.

Gad vide om vi ikke sætter kulderekord i år. Det er første vinter jeg oplevet at man kan kaste en liter kogende vand op i luften, og at den fryser til "sne" med det samme ....


Jeg er helt med på at vi har haft vintre med ned til maaaange minusgrader. Men har vi før haft vintre med så koldt i så lang en ubrudt periode? :)


Jeg ved også vi har haft vintre med meget sne. Men har vi før haft en vinter med så meget sne i hele dk, i så lang tid og så tidligt?


Og tænk at det er første gange NOGENsinde at vi har to hvide jul, lige efter hinanden :) Det er da bemærkelsesværdigt.


Men indrømmet, hvis de melder en ny snestorm her i mit område imorgen.... så er jeg ikke nået dertil hvor jeg græder over det ;) Meeen kan vi ikke godt nøjes med max minus 5 grader måske??? ;)


8 kommentarer:

Dortheivalo sagde ...

Skulle vi ikke bytte? Vi har højst 6 kuldegrader og noget, som skal forestille sne. Snescooteren står og.. står og hundene får slet ikke rørt sig nok. Vi har tonsvis af vintertøj af den gode slags, men får det ikke rigtig brugt..

Fruen sagde ...

Hej Tina
Hold da helt juleferie, hvor er det nogle smukke billeder du har taget.
Skønt at du trodser kulden og tager dine skønne billeder og deler med os.

Tina sagde ...

Dorthe: Nej vil ikke HELT bytte ;) For jeg kan jo godt lide det... det er bare især de tocifrede kuldegrader der liiiige er en tand for meget ;) Ned til - 18 i nat... brrrr.

Fruen: selvtak :) Jeg bliver skør hvis jeg ikke kan få lov at komme ud og gå ;) Så det er på med de lange uldne underbukser, ditto undertrøje, tykke sokker, handsker hue og halstørklæde ;)

Anonym sagde ...

Pas nu bare på hvad du ønsker dig! Du kan risikere at få det ligesom her på Bornholm. Vi ønskede os bare en hvid jul, og se så hvad der skete. Vi er lige blevet gravet ud kl. 6 i morges. Det er fem hele dage vi har været lukket inde. Og gummigeden er kun nået 300m længere op ad vejen! Men det er nogen helt vidunderlige billeder du har taget, tak for at du deler dem.

Snehilsner fra
fru Jensen
Gudhjem

P.S. prøv at gå ind på dr.dk/bornholm og se videoer fra snerydningen. Det er imponerende

Tina sagde ...

Fru Jensen :) Jeg ønsker helt klart ikke at ngoen som helst her i DK kommer til skade pga. sneen :) Og jeg kan også let forestille mig at med jeres mængder og man løber tør for mad.... så ER det bestemt ikke sjovt mere. Jeg er meget egoistisk når jeg ønsker meget sne... for jeg har en Brugsen, lige i min baghave, ca 50 meter fra mit hus. Så så længe de har varer, har jeg også ;) Jeg vil klikke ind og kigge... jeg ser også på tv lige nu at en del gummigeder er landet på øen :) Det bliver dejligt når i kan komme rundt og måske nyde sneen uden at sidde spærret inde ;) Knus og vinterhilsner til jer :)

Anonym sagde ...

Jeg forstod det heller ikke som et ønske om at nogen kunne komme til skade, bare at det ikke er sjovt når man ikke kan komme ud efter eget ønske. Nu satser vi på at blive af med julegæsterne i eftermiddag :-) og på at holde juleaften/julefrokost på torsdag hos min datter i Åkirkeby før barnebarnet skal tilbage til sin far. Heldigvis er der jo heller ingen (hvad jeg ved af) der er kommet noget til i alt det her kaos.

Knus fra

fru Jensen
Gudhjem

Tina sagde ...

Nej jeg kan heldigvis også forstå på det at ingen er kommet noget til endnu :) Heldigvis! Jeg er imponeret over de mennesker der har knoklet for at de ældre har fået hjælp. Jamen også alle dem der har knoklet i døgndrift. Det er godt nok flot.
Aj jeg håber i når at få fejret hjul med barnebarnet :)

Strikkefuglen sagde ...

Dine billeder er SÅ smukke, jeg nyder det også for ingen ved hvornår det slutter. At mærke den kolde friske luft på kinderne, den smukke natur og høre sneen knitre under støvlerne er skønt.

Send en kommentar