Kat 0 - Tina 1

tirsdag den 21. december 2010


Yep, 1 -0 til mig ;) Jeg har en Ualmindeligt hyper kat. En kat som er hamrende ligeglad med om du har fjernet den fra et objekt den ikke må røre, 495 gange. Om du sprøjter med vand. Om du taler højt. Lige meget hvad....

Så gode dyr var rådne, da jeg skulle finde på hvad jeg SÅ gjorde, hvis jeg da ville have et juletræ i år.

Da jeg så i et boligblad, for lidt tid siden, så at nogen havde hængt deres træ op over et sofabord, tænkte jeg at DET var min løsning!

Så sådan blev det... træet hænger nu og dingler oppe under loftet. Med pynt, lys og alting. Nogen vil helt sikkert synes det er latterligt, men jeg morer mig stort! Både over at jeg ikke følger strømmen og at jeg vandt kampen over katten.... endnu da ;)

God jul derude!


18 kommentarer:

Bettina sagde ...

Den er trods alt stadig monteret med noget nedenunder, rent visuelt set fungerer det på den måde. Jeg troede, du mente, den bare hang og dinglede ude i det fri. :)
Med "noget nedenunder" er der lissom stadig en sammenhæng, der er noget, der fungerer som en "fod" for øjet. Så det fungerer fint. Sådan altså, alt andet lige. *fnis*

Pernille sagde ...

Genialt :D

Tina sagde ...

Bettina: Det er en stor sølvsløjfe, der er bundet om den nederste cm stamme :) Og ja det gør lige det sidste. Men ja, det er alternativt ;) Men pladsbesparende i en lille lejlighed!

Pernille: Tak :D

Trine Als sagde ...

det ser da slet ikke tosset ud... men nu ser det ud til at katten blot kan stå på højtaleren og nå op i et lille hop... Kan den det? for så har du måske ikke vundet imorgen *hihi*

Bettina sagde ...

Hehe, Tina, jeg tænkte nu på højttaleren som det der visuelle. :)

Tina sagde ...

Trine: Hun har prøvet, men så drejer juletræet og hun bliver bange og hopper ned igen ;) Så håber stadig jeg har vundet.

Bettina: Nåååååh :D Det havde jeg ikke tænkt på ;) Men det er da rigtigt!

Fr. Møller sagde ...

Det ser da meget godt ud. Men synd, du ikke kan unde katten lidt julemorskab... Onde, onde kattemor *G*

Bebiane sagde ...

Rigtig flot Tina, det ser meget smukt ud.....meeen hvis jeg var kat, skulle jeg nok komme op i det træ *hæhæ*

Helle K. sagde ...

Det er smart og jeg ønsker dig held og lykke med det - min kat har allerede været oppe at hænge i adventskransen, så jeg garanterer ikke, at det ender lykkeligt med dit træ :)

Heidi sagde ...

Jeg er også spændt på hvordan det går med vores juletræ i år. Vores killing er et halvt år, men jeg tror ikke hun har så meget DAMP som din kat, Tina. ;-)
Glaskuglerne kommer i hvert fald ikke til at hænge nederst på træet på vores træ, og måske er det en god idé med krogen i loftet, bare for en sikkerheds skyld. ;-)

Anonym sagde ...

Jeg ser for mig et tigerspring, og et styk kat + juletræ i vilde svingninger før de rammer gulvet i en sky af grannåle og knuste kugler. Min datter har to killinger på tre måneder ca. HOLD DA HELT JULEFEST! Stakkels juletræ.
God jul til alle fra
fru Jensen
Gudhjem

Tina sagde ...

Møller: Jooo hun har tonsvis af legetøj, papirskugler og meget andet godt ;) Juletræet er MIT!

Bebiane: Ja hvis hun vil ved jeg at hun nok skal kunne komme derop ;) Men endnu, er hun bange for det, for det drejer hvis hun kommer til det. Så jeg håååber ;)

Helle: jeg ved at intet er helligt med mindre det slet ikke eksisterer her ;) Men jeg håber lidt endnu!

Heidi: jeg håber i får det lidt i fred ;) Jeg turde ikke tage chancen da min har ADHD i DEN grad! Og samtidig var det lige pladsbesparende i min lille lejlighed ;)

Fru Jensen: Disse billeder forekommer også i min hjerne ;) Men håber jeg er heldig aligevel ;) God jul til jer derovre i det snedækkede!

Dorthe sagde ...

Du er altså bare fuld af gode ideer - og ikke nok med det - med det ser sgu også sk... godt ud når du gør det ;-)
Kram

Strikkefuglen sagde ...

God ide ;-) Det ser jo også ret godt ud.
God jul

hanneb sagde ...

Ha, ha, alletiders løsning:-) Er spændt på at høre nærmere:-)

Anonym sagde ...

Tillykke med rækkehus -
Tillykke med kreativitet vedr. juletræ -
GLÆDELIG jul & TAK for SÅ meget inspiration jeg henter på din blog.

Hilsen
dorthe

Anonym sagde ...

Tillykke med rækkehuset. Jeg synes det ser supergodt ud med dit hængende juletræ. Rigtig godt alternativ.
Glædelig jul,
Birthe C

Tina sagde ...

Hehe træet hænger stadig ;) Og kun sløjfen om stammen for neden bliver pillet op af og til ;) Alle kugler lever og intet er sket ;)

Send en kommentar