H.H. Dalai Lama

søndag den 5. december 2010


Jeg har sørget for en fødselsdagsgave til mig selv. Det må man godt ikke? ;) Det har jeg i hvert fald gjort. Beslutningen var hurtig og jeg glæder mig.

Den 18. april skal jeg ind og høre på Dalai Lama ad to omgange, i Tivolis congress center. Det bliver så spændende.

Jeg har drømt om at møde den mand, siden jeg første gang hørte om ham som ung teenager. Ikke fordi jeg har planer om at blive Buddhist, men fordi han har en livsindsigt, man skal lede længe efter. En evne til at tænke og se alting positivt og bekæmpe det onde i verden på en fredelig og klog måde.

Hvis du vil vide mere om arrangementet, kan du læse med her!8 kommentarer:

Selvstrik sagde ...

Hej :) jeg er ny på din blog, men kan rigtig godt lide din stil :) har selv overvejet at se/høre hh D.L., spændende menneske

Tina sagde ...

Hej og velkommen til :) Han er nemlig meget spændende. Utroligt liv han har haft indtil nu. Jeg glæder mig især til anden del af hans foredrag om "what life is all about". Men nu må vi se... jeg er meget spændt :)

Fríða sagde ...

han var på besög heroppe for et par år siden og jeg var inde at höre ham. en stooor oplevelse kan jeg fortælle, du kan godt glæde dig.
kh.fra Island
Frida

Tina sagde ...

Frida, du kan også tro jeg glæder mig :) Jeg er spændt på dog, hvor meget jeg får med. Jeg har ellers ingen problemer med engelsk, men hvis nogen ikke taler godt engelsk kan det knibe. Men alene at nå at møde ham, mens han endnu er på denne jord, er så fedt :)

Helle : sagde ...

Rigtig god tur, spændende at høre hvordan det er gået.

Chhan sagde ...

Glæd dig! Han er SÅ fantastisk :D

Chhan sagde ...

Han har en helt special udstråling :)

Tina sagde ...

Helle: tusind tak :) nu er der lidt tid til. Men jeg skal nok fortælle om min oplevelse.

Chhan: Du kan TRO jeg glæder mig meget. Han er nemlig utrolig karismatisk.

Send en kommentar