Kong frost er over os

tirsdag den 21. december 2010


Jeg ved godt jeg lovede mig selv at blive inde idag og putte mig under et varmt tæppe. Men helt ærligt, så kunne jeg ikke lade være med, at lade mig lokke af vejret derude.

Godt nok var det hunde hamrende koldt, men solen skinnede og iskrystallerne var ikke til at stå for. :) Så selvom thermometret stod og frøs på minus 11 grader, så trak jeg altså i overtøjet og slyngede kameraet over skulderen.


Og se bare hvad der ventede derude. Hvis man gik ned i knæ og kiggede helt tæt på.... så lignede de små krystaller bitte små juletræer, der sad fast overalt på kviste og frøstande.

Et miniature landskab på buskene :)


Men jeg må tilgengæld sande at mine støvler SLET ikke er gearet til 11 graders frost. Mine tæer var så blå så blå da jeg kom hjem og gjorde herre ondt, da de tøede op :) Havde det ikke været for manglende varme til tæerne, så havde jeg gået en meget længere tur.


Så selvom solen havde stor magt idag og lunede på kroppen, så var det absolut ingen leg at tage den fototur idag ;) Men nå... det har nu affødt en kop varm kakao og en film, set med tykt tæppe om kroppen. Og nu kommer varmen så småt snigende igen... aaaahhh!


At vejrudsigtet taler om noget der ligner en snestorm i løbet af i nat og imorgen, bringer bare smilet frem. Sneen kan jeg slet ikke få nok af..... frosten i DEN kaliber vi har nu, er en anden sag :) Det er flot, men hold fast hvor er det koldt. Også indendøre. Jeg har i skrivende stund 17 grader i stuen og radioatorerne buldrer efter bedste evne.

Aaahhh godt med kakaoen :) :)


7 kommentarer:

Pernille sagde ...

Åh, hvor er det bare smukt :)

Marianne sagde ...

hold op så skønne billeder ....

det flotte solskin og den hvide sne er en fantastisk kombination... meeeen 11 minusgrader er liiiige det koldeste .... tror ikke der er mange vinterstøvler der kan klare det.... medmindre der traves til....
håber du kan holde varmen i dine 17 grader ellers kan varmt anbefales valkede sutsko og en lækkerhalsedisse ..... :)
kjh♥

Fríða sagde ...

OMG! 17 grader indendörs, det er altså godt nok koldt! tror ikke jeg ville kunne komme ud af sengen om morgenen i den kulde. -9°c har vi her lige nu, men så har I til gengæld meget mere fugt i luften så jeres kulde bliver meget mere gennemtrængende.
kh.fra Island
Frida

Tina sagde ...

Pernille: jeg er viiild med det derude :)

Marianne: Ja det ER koldt, men flot :) De 17 grader indendøre er jeg desværre vant til. Render rundt med "forbrydertrøje"i naturuld og tykke sokker ;) Og håber jeg snart får en ny lejlighed.

Frida: Ja det er også ALT for koldt :) hvis det stod til mig var her 23 grader. Hvis man går ud nu, så bider frosten i ansigtet og det gør tæske ondt. Så man går ikke ude mere end nødvendigt ;)

Knus og god jul deroppe!

Christina Skansing sagde ...

Smukke frostbilleder!

HEKSEN sagde ...

Meget, meget smukke billeder Tina - som altid. Min søn holder jul i Brazil, og det kan man vel ikke fortænke ham i. Det bliver noget af en omvæltning at komme hjem, til denne kulde. Uuuuuha.

Tina sagde ...

Christina: Tusind tak :)

Heksen: Mange tak :) Uuuhh gad godt side i Brazil lige nu!!! :) ;)

Send en kommentar