Juledekorationer

torsdag den 2. december 2010


Jeg har været på biblioteket her til aften, for at lave juledekorationer, i selskab med dejlige kvinder og en enkelt mand :) Rigtigt hyggeligt.

Og ikke mindst dejligt at se al den inspiration. Og at se hvor forskellige vores dekorationer blev. Jeg havde dog mine idéer med hjemmefra. Jeg blev nemlig spurgt, om jeg ville være med, en time før det løb af stablen. Så jeg havde ikke nær det med, som jeg kunne have brugt. Især skåle var en mangelvare for mig.

Men fik da lavet kalender dekoration med nisse. Fire små krukker med bloklys og tal, som skal fungere som adventslys. Efter samme metode som sidste år. Og et hjerte.


Selv forplejningen var i top, med varm gløgg og mandariner :) Mens snakken gik livligt og en masse pegen på hinandens dekorationer. Det var to damer der kom og gav fra sig, af tips, idéer og designs :) Skønt skønt.

Men da jeg var løbet tør for skåle, måtte jeg hitte på noget andet. Det blev så til dette moshjerte, der kan hænge på min yderdør.


Hjertet er bundet med grøn vindseltråd, på tyk ståltråd. Dernæst pyntet med sølvtråd, sølvkugler, lidt sølvtvist og nogen kviste fra birketræer. Meget enkelt :) Men pynter fint på mn dør.

Billedkvaliteten er ikke i top. Jeg havde faktisk mit kamera med, men glemte det i bilen.... det ligner mig ikke. Men derfor må i nøjes med fotos fra mobillos ;)


4 kommentarer:

Fríða sagde ...

helt fantastisk så kreativ og aktiv du er Tina. jeg må tilstå jeg var en smule bange for at du måske ville lægge dig lidt i hi uden din pige derhjemme, men du har sandelig "proved me wrong".
kh.fra Island
Frida

Tina sagde ...

Hvis jeg skal være helt ærlig Frida, så frygtede jeg selv det samme ;) Det tør jeg godt sige nu, hvor det går godt for Nanna i USA og godt for mig herhjemme ;)
Men i starten frygtede jeg at omvæltningen ville være helt tosset.... men godt jeg stadig har lyst til at være både social og kreativ ;) :)

HEKSEN sagde ...

Er vild med din kalenderdekoration. Skønt lys. Jeg er meget til det enkle, så dine ting passer mig fint. Go' weekend.

Tina sagde ...

Jeg er også til det enkle :) Selvom jeg dog så nogen ret vilde dekorationer igår, som jeg faktisk var vild med :) Go weekend til dig også.

Send en kommentar