Igennem sne og tåge

mandag den 6. december 2010


For første gang i mange mange dage, skal jeg INTET. Og da jeg kiggede ud af vinduet, skinnede solen så smukt, så sneen glimtede som millioner af bittesmå diamanter. Det kaldte så meget, på mig og mit kamera.

Og det er vist på tide. Jeg har ikke været meget ude at gå fototure, den seneste tid. Så idag skulle det være.

Af mystiske grunde, forsvandt solen så i tågen, da jeg gik. Men skidt, det gjorde ikke fotooplevelsen værre.


Jeg var ikke nået langt på min tur, før smilet måtte brede sig fra øre til øre. Nogen juleelskende personer, havde sørget for julehyggen på min rute. Der ude midt i ingenting, stod dette grantræ, pyntet med glaskugler og sølvguilander. :) Det er da god jule-humor! Tak for smilet, til jer der har brugt tid på at sprede julehygge!


Jeg ved godt dette bliver en lidt fototung post. Men for søren hvor er der pænt derude. Tågen giver bare landskabet et mystisk og super fedt præg. Så, som altid, har jeg flere hundrede fotos med hjem ;) Hvilket minder mig om at jeg altså snart skal have købt en ekstern harddisk mere.


Se bare her. Den gamle mølle indhyllet i dis. Godt nok viste jeg lignende fotos sidste år, hvor mosekonen i den grad bryggede, så der lå en tyk tåge langs åen. SÅ flot var det ikke idag, men stadig ret flot :)


Frosten sidder flot og glimter på alle buske, træer og frøstande. Selvom thermometret idag viste +2 grader og solen af og til skinnede, var det ikke nok til at få bugt med de flotte iskrystaller. Heldigvis for mig. For det er præcis sådan et vejr som idag, jeg elsker allermest ved vinteren. Solskin, sne og klart vejr, med rimfrost på træer og buske.


Dem der har læst med her længe, har nok set dette vue før. Jeg knipser dette træ, på stort set hvert eneste gåtur og har også lavet et "de 4 årstider" foto med det. Jeg synes det er så flot.


Se bare sådan en smuk isblomst :) Det er da svært ikke at synes det er flot og Narnia agtigt.


Men jeg vil nu bare lige sige at GODT jeg ikke er en plante ;) For trods det at jeg i den grad havde varmen, af at trave. Så vil jeg sige at tæerne og fingrene synes det var pænt koldt derude.


Er dette ikke lidt Morten Korch agtigt? :) Hvis man lige ser bort set fra at det ligger næsten i byen, og at der gemmer sig et moderne parcelhus bag træerne ude til venstre ;)
Da jeg så, efter en længere gåtur, nåede til dette smukke træ, tikkede en sms ind: " Så er jeg klar til du kommer og udstiller i banken"! ARGH, det havde jeg lige glemt, her midt i sneparadiset.

Så benene på nakken hjem. Slæbe glas og malerier i fast rutefart, mellem banken og hjemmet ;) NØJ folk de gloede!

Men nu hænger det fint på væggene dernede og pynter, indtil hen i januar. Og jeg er goooodt brugt og trænger bare til at smække fusserne op og pakke mig ind i et tykt dejligt tæppe ;)


11 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Tak for kikket, der findes ikke ord, der kan beskrive hvor smukke dine billeder er.

Britta sagde ...

Ja kønt er det dælme! Og jeg nyder at jeg kan sidde her inde i varmen og se dine flotte billeder :-)

Helle K. sagde ...

Den pyntede gran i skoven - det synes jeg er totalt fedt - skønt juleinitiativ :)

marianne Sa sagde ...

Smukke billeder, og en god julespøj med kugler på træet- måske der har været en nisse på spil. Jeg får helt lyst til at gå ud og pynte et af mine fyrretræer med kugler.

Tina sagde ...

Bebiane: Årrrh tusind tak søde dig :)

Britta: Det er da en fordel ;) selvom der ikke var såååå koldt idag.

Helle: det er toootalt friskt ;)

Marianne: Tak skal du have :) ja det er nogen priske personer der har været igang ;) Ja det ser i hvert fald pænt ud når sneen er der. Og man kan næsten altid få nogen super billige glaskugler rundtom.

Bettina sagde ...

Hvis ikke det var, fordi jeg ved, jeg ikke har været i din skov og ikke for nyligt har haft nogle røde julekugler mellem hænderne...kunne nemlig sagtens finde på sådan noget. :o)

Hehe, jaja, du havde intet, du skulle i dag. Sådan kan man huske forkert! :o)

Tina sagde ...

Bettina: Haha der er åbenbart mange spasmagere der kunne finde på det ;) Mon de har siddet et sted og kigget på mig, more mig over træet?
Hehe lige netop, jeg skulle intet... mente jeg ;) Skal altså lære at skrive i den kalender!!!

Nanna sagde ...

Fede billeder du du tager Tina, tak fordi vi må kiggge med.

Dorthe sagde ...

Jeg elsker når nogle får skøre ider også udfører dem. Lige tilo at blive glad i låget af, skønne røde kugler midt i skoven. Tak til dem der gør livet lidt skønnere for os andre.
KNUS

Anonym sagde ...

Jeg er dybt bevæget overdine billeder. TAK fordi du lægger dem så fri frem til os andre at glædes
ved:-)
Kigger forbi igen.

Mvh

Dotdesign13

Tina sagde ...

Nanna: Tak skal du have og velbekomme :) Kan jo så godt lide at dele.

Dorthe: Jaaah elsker jeg også :) Det fik mig da til at smile HELE dagen ;)

Dotdesign: det var så lidt :) Jeg er bare glad hvis nogen synes om at kigge på dem. Og kom glad igen :)

Send en kommentar